Caudalie losjon za telo, 400 mL

<p>Bogat losjon za telo Caudalie upočasni znake staranja kože, zaradi česar je koža žametno mehka in gladka.</p>

Bogat losjon za telo Caudalie upočasni znake staranja kože, zaradi česar je koža žametno mehka in gladka.

15975 15975

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie linija izdelkov daje prednost surovinam naravnega izvora, ki spoštujejo okolje in so biorazgradljive.

Bogat losjon:
- upočasni znake staranja kože,
- po uporabi je koža žametno mehka in gladka.

Sestavine:
 hranljivo olje grozdnih pečk, boraga in sezama, ginko biloba ekstrakt, ki močno pospešuje prekrvavitev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Človeški možgani so zasnovani za življenje v skupinah. Ne nazadnje nam je to v pradavnini zagotavljalo varnost. Zato se raven stresa zviša, kadar smo osamljeni. Za našo podzavest daljša obdobja samote niso vama ali naravna, zato se naši možgani odzovejo s sproščanjem stresnih kemičnih snovi, ki nas silijo v akcijo.

Navajamo nekaj dokazov o močnem vplivu, ki ga lahko na naš sistem popravljanja telesa ustvari zmanjšanje stresa in navezovanje družbenih stikov.

o Moški, ki so preživeli srčni infarkt, imajo štirikrat manjšo verjetnost, da bodo umrli zaradi drugega srčnega infarkta, če se vrnejo domov k družinskim članom, kot če se vrnejo v prazno hišo ali stanovanje.

o Ženske, ki imajo v življenju več prijateljev in sorodnikov, verjetneje preživijo bolezni srca in rak kot tiste, ki jih imajo malo.

Volvo ne bo deloval, če boste vanj vstavili dele motorja iz stare kripe. Prav tako se vaše telo ne bo moglo popraviti z napačni mi sestavnimi deli. Vsakič ko uživate nezdravo hrano, rafiniran sladkor, rafinirana žita, bel kruh, transmaščobe in močno obdelano hrano, počnete natanko to. Naravni vrhunski sestavni deli za človeško telo so hranilne snovi, ki se nahajajo v dobrih maščobah, polnozmatih žitih, sadju in zelenjavi, nemastnih beljakovinah in mlečnih izdelkih (izberite tiste z manj maščobe, da boste pomagali nadzorovati kalorije in raven nasičenih maščob). Dokazi, da to deluje, so:
• Vsak dnevni obrok zelenjave, ki ga dodate svoji prehrani, zmanjša tveganje za bolezen srca za 4 odstotke (ali več) in tveganje za možgansko kap za 3 do 5 odstotkov.

• Že samo 5 enot sadja in zelenjave na dan zmanjša tveganje za sladkorno bolezen za 39 odstotkov.

• V avstralski študiji so imeli sodelujoči, stari 70 let in več, ki so uživali največ zelenjave, najmanj gub.

• V študiji harvardske Šole za javno zdravje je bila pri ljudeh, ki so vsak dan jedli polnozrnata žita, za 17 odstotkov manjša verjetnost, da bodo zaradi katerega koli vzroka v naslednjih letih umrli, in 20 odstotkov manjša verjetnost, da bodo umrli zaradi kardiovaskularne bolezni, kot pri tistih, ki so zanemarjali to pomembno hrano za popravljanje telesa.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja