Caudalie maslo za telo, 225 mL

Bogato vlažilno maslo iz grozdnih pečk in karitejevega masla deluje globinsko na suho kožo. Bogato vlažilno maslo iz grozdnih pečk in karitejevega masla deluje globinsko na suho kožo.
802182 15964

Ocene in mnenja

Opis

Bogato vlažilno maslo iz grozdnih pečk in karitejevega masla deluje globinsko na suho kožo.

Delovanje:
* Zaščitni hidrolipidni sloj se obnovi,
* groba koža je zglajena in občutek zatezanja kože izgine.

Maslo ima značilen prefinjen vonj, kremna tekstura se hitro vpije in ne pušča mastnih madežev.

Glavne sestavine:
ekstrakt palminega olja, karitejevo maslo, polifenoli iz grozdnih pešk, vinoleuvre.

Caudalie daje prednost surovinam naravnega izvora, ki spoštujejo okolje in so biorazgradljive.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Čestitamo vam za dan žena - 8.marec

Voščimo vam vse najlepše ob današnjem prazniku. Želimo vam, da bi preživele popoln dan. 8.marec je dan, ko se vsako leto spomnimo naših boljših polovic, mam, sester in drugih žensk v našem življenju,...

Preberi več...

Caudalie - skrivnost je v grozdju!

Caudalie kozmetika je bila ustvarjena leta 1993 ko sta Bertrand in Mathilde naletela na uveljavljenega farmacevta Vercauteren iz univerze v Bordeaux-u. Profesor je opazoval predelavo grozdja na njuni posesti...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

V 70. letih je 66 prebivalcev Oxforda v Ohiu, starih več kot 50 let, privolilo v osebno testiranje, ki naj bi razkrilo njihove resnične občutke o staranju. Optimisti med njimi so se navdušeno strinjali z izjavami, kot je »Imam enako moči, kot sem je imel lani«, medtem ko so pesimisti pritrdili žalostnim stavkom, kot je »Stvari gredo stalno na slabše«.

Kar se je zgodilo nato, pa je osupnilo raziskovalce. 22 let zatem je bilo 50 odstotkov optimistov še vedno živih -73 odstotkov pesimistov pa je umrlo. V resnici so tisti, ki so menili, da je »kozarec napol poln«, živeli v povprečju 7,5 leta dlje kot skupina, prepričana, da je »kozarec napol prazen«. To je zdravstvena prednost, ki je bolj dramatična, kot če opustite kajenje, znižate visok holesterol ali spravite visok krvni tlak pod nadzor.

Raziskava kaže, da lahko ljubezen do življenja v resnici rešuje življenja. Znanstveniki so ugotovili, da optimističen odnos koristi več, kot le da vam zari še nasmeh na obraz in vas naredi za dobrega družabnika. Študije kažejo, da zmanjša tveganje, da boste zboleli, če ste izpostavljeni virusu navadnega prehlada. Verjetnost, da boste dobili bolezen srca, zmanjšuje za 50 odstotkov in povečuje možnost, da boste okrevali po srčnem ?infarktu, živeli dlje po diagnosticiranju raka in imeli celo manj vsakodnevnih zdravstvenih težav, kot so razdražen želodec, črevesne motnje in dihalne težave.

Če ostanemo veseli in ohranimo občutek nadzora ob življenjskih izzivih, gradimo, kot pravijo strokovnjaki, odpornost proti stresu - močno zdravstveno orožje, ki ga lahko uporabite vsakič, ko se zasmejete, ko se navežete s svojimi duhovnimi prepričanji ali ste s svojimi najdražjimi. Brez te skoraj čarobne sile nam duha in telo preplavijo hormoni stresa, ki vodijo v depresijo, prestrašenost in zvišujejo verjetnost za vse, od prehlada in gripe do Alzheimerjeve in srčne bolezni. Lahko poslabšajo celo stanja, kot so glavkom, rozacea in sladkorna bolezen.

Kako lahko to dosežemo? Ko so raziskovalci s harvardske Medicinske fakultete spremljali zdravje, premoženje in srečo 824 žensk in moških od najstniških pa do 80. let, so odkrili, da dedovanje »dobrih genov« ali velikega premoženja ni glavni dejavnik zadovoljstva pozneje v življenju. Eden resničnih ključev je sposobnost uživati v trenutku. »Med dejavniki, ki so omogočili uživanje pozneje v življenju, sta sposobnost uživati življenje kot tako in odkrivati smisel in pomen,« je zapisal dr. George Valliant, psihiater s harvardske Medicinske fakultete in avtor dela Dobro staranje: Presenetljive smernice za srečnejše življenje na podlagi harvardske študije razvoja odraslih (Aging Well: Surprising guideposts to a Happier Life from the Landmark Harvard Study of Adult Development).
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja