Caudalie micelarna voda za čiščenje obraza, 100 ali 200 mL

Micelarna voda Caudalie za nežno čiščenje in odstranjevanje ličil, primerna tudi za najbolj občutljive predele okrog oči.
15962 15962

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je enološki izraz v francoščini, ki meri trajanje okusa vina v ustih. Boljše ko je vino, dlje časa ostaja okus na jeziku.

Micelarna voda je namenjena  nežnemu čiščenju in odstranjevanju ličil, primerna tudi za najbolj občutljive predele okrog oči.

Delovanje:
ekstrakt candeia naredi kožo mehko, vlažilni rastlinski glicerin kožo vlaži.

Uporaba:
2-krat dnevno, zjutraj in zvečer.

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna formula negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom.

Priloge

Sestavine

AQUA (WATER), GLYCERIN*, POLOXAMER 188, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT WATER*, HEPTYL GLUCOSIDE*, CAPRYL/CAPRAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LEVULINATE*, SODIUM ANISATE*, SODIUM CHLORIDE, PARFUM (FRAGRANCE), CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT*, CITRIC ACID*, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE*, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE (067/178) * Rastlinskega izvora.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Čestitamo vam za dan žena - 8.marec

Voščimo vam vse najlepše ob današnjem prazniku. Želimo vam, da bi preživele popoln dan. 8.marec je dan, ko se vsako leto spomnimo naših boljših polovic, mam, sester in drugih žensk v našem življenju,...

Preberi več...

Caudalie - skrivnost je v grozdju!

Caudalie kozmetika je bila ustvarjena leta 1993 ko sta Bertrand in Mathilde naletela na uveljavljenega farmacevta Vercauteren iz univerze v Bordeaux-u. Profesor je opazoval predelavo grozdja na njuni posesti...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

In preskok v današnji čas? Zdaj smo neverjetno samozadostni. Toda naši odzivi iz pradavnine se niso niti za kanček spremenili. Če smo predolgo sami (kaj je »predolgo«, pa se razlikuje za vsakogar med nami), se raven stresnega hormona kortizola zviša. To pa poveča verjetnost za nastanek bolezni srca, visokega krvnega tlaka, depresije, zmedenega ?
razmišljanja in težav s spanjem. Neki raziskovalec na Univerzi Kalifornija v Los Angelesu je celo dokumentiral, da naši možgani registrirajo družbeno osamitev na enak način kot telesno bolečino.

Toda ohranjanje dobrih prijateljev in spletanje novih vezi postaja pozabljena umetnost. Ko so raziskovalci na Univerzi Duke leta 1985 in nato ponovno leta 2004 preučevali družabne navade 1467 žensk in moških, so ugotovili, da se je število ljudi, ki niso.imeli nobenih bližnjih družabnikov, podvojilo - na 25 odstotkov. Skupno je število prijateljev, za katere so prostovoljci v študiji dejali, da bi se jim resnično lahko zaupali, zmanjšalo za eno tretjino.

To je žalostna novica za vaše srce, kot pravijo znanstveniki, ki so izvajali svetovno znano Framinghamsko študijo bolezni srca. Ko so pregledali 3267 moških, so odkrili, da imajo tisti, ki so bili družbeno najbolj osamljeni, najvišjo raven interlevkina-6 - vnetne snovi, ki jo povezujejo s kardiovaskularno boleznijo. »Naše analize kažejo, da je prijateljstvo dobro za srce,« pravi raziskovalec dr. Eric B. Loucks, inštruktor na Oddelku za družbeni razvoj in zdravje na harvardski Šoli za javno zdravje. »Na splošno se zdi dobro za zdravje, da imamo bližnje prijatelje in sorodnike, da smo povezani s skupinami v soseski ali z verskimi organizacijami in da imamo partnerja, ki nam je blizu.«

Zakonski partner ali ljubimec je lahko najboljši branik pred stresom. V neki študiji so posnetki možganov razkrili, da so imele ženske blažje odzive na stresne dogodke (v tem primeru blag električni šok), kadar so držale za roko svojega moža, kot pa kadar so za roko držale tujcaoziroma sploh nikogar, kot je razkrila študija Univerze Virginija. Pri moških, ki so se ljubili enkrat ali dvakrat na teden, je bilo 2,8-krat manj verjetno, da bodo imeli smrtni srčni infarkt, kot pri moških, ki so se ljubili manj kot enkrat na mesec, poročajo raziskovalci Univerze v Bristolu, ki so 5 let spremljali zdravje 914 valižanskih moških.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov