Caudalie nežni čistilec, 200 mL

Čistilec za obraz in oči Caudalie ščiti kožo pred prostimi radikali, koža postane žametno mehka in čista. Čistilec za obraz in oči Caudalie ščiti kožo pred prostimi radikali, koža postane žametno mehka in čista.
802395 16003

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie daje prednost surovinam naravnega izvora, ki spoštujejo okolje in so biorazgradljive.

Čistilec za obraz in oči.
- ščiti kožo pred prostimi radikali.

Koža postane žametno mehka in čista.

Delovanje:
grozdne peške zagotavljajo antioksidantno delovanje, ekstrakt plavice in oves kožo pomirita in tonificirata.

Uporaba:
nanesite 2x dnevnom, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ko se ptički ženijo - 12. marec

Koliko se nas še spomni, da 12. marca praznujemo gregorjevo? Poučili so nas, da je to dan, ko se ptički ženijo oz. da je dan zaljubljencev. Nekateri ne marajo pocukranega Valentinovega dneva, zato raje...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ta zdravila so sicer lahko koristna, če jih jemljete za ugotovljene zdravstvene težave, dolgoročna uporaba iz navade pa lahko povzroči več težav, kot jih reši. Uživanje nesteroidnih protivnetnih zdravil (NSAR), kot sta ibuprofen ali aspirin za artritis ali bolečine v mišicah, lahko v daljšem časovnem obdobju zviša tveganje za želodčne razjede, gastrointestinalne krvavitve, visok krvni tlak in srčni infarkt. Zaradi stranskih učinkov dolgotrajne uporabe NSAR je samo v ZDA vsako leto 103.000 ljudi hospitaliziranih, 16.500 pajih umre.

Če redno jemljete tablete proti glavobolu, lahko to privede do novih glavobolov, ker se učinki zdravila izgubijo, krvne žile okoli možganov pa začnejo znova zatekati.

Protibolečinska zdravila in pomirjevala na recept lahko postanejo navada, še preden spoznate, kaj se je zgodilo. Število starejših ljudi, ki pretirano uporabljajo protibolečinske tablete na osnovi opiatov, se je v zadnjem desetletju skoraj podvojilo. Prav tako se povečuje uporaba pomirjeval, imenovanih benzodiazepini. Pogosto jih predpisujejo za nespečnost ali po čustven em pretresu. Toda ta pomirjevala in uspavala lahko povzročijo občutek zmedenosti in nagnjenosti k padcem, če jemljete višje odmerke, kot so predpisani ali če jih uživate predolgo. Ker vam vzbujajo dobro počutje, bi jih morda želeli jemati več ali kar naprej. Zakaj je to nevarno? Ko se starate, telo presnavlja zdravila počasneje, zato lahko zaželene učinke dobite tudi z nižjim odmerkom. Največja nevarnost zaradi protibolečinskih tablet in pomirjeval na recept je skrita zasvojenost.


Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja