Caudalie piling krema, 60 mL

Piling krema Caudalie nežno odstranjuje nečistočo in odmrle celice, koža pa postane čista in sijoča, primerna je tudi za zelo občutljivo kožo. Piling krema Caudalie nežno odstranjuje nečistočo in odmrle celice, koža pa postane čista in sijoča, primerna je tudi za zelo občutljivo kožo.
16004 16004

Ocene in mnenja

Opis

Piling krema nežno odstranjuje nečistočo in odmrle celice, koža pa postane čista in sijoča, primerna je tudi za zelo občutljivo kožo.

Delovanje:
- mikrogranule jojobe zagotavljajo globinsko čiščenje,
- med kožo nahrani in omogoči stimulacijo ter regeneracijo celic,
- vlažilno olje iz grozdnih pešk nudi optimalno vlaženje.

Uporaba:
uporabite 2 krat do 3 krat na teden.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ko se ptički ženijo - 12. marec

Koliko se nas še spomni, da 12. marca praznujemo gregorjevo? Poučili so nas, da je to dan, ko se ptički ženijo oz. da je dan zaljubljencev. Nekateri ne marajo pocukranega Valentinovega dneva, zato raje...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Če ste na katero koli od teh trditev odgovorili DA, potem je verjetno čas za novo strategijo. Če mislite, da ste morda zasvojeni s pomirjevali ali protibolečinskimi sredstvi na recept, to nekomu povejte in se pogovorite s svojim zdravnikom. Med znamenji so nesposobnost, da bi jih nehali jemati, kopičenje in skrivanje tablet, zaskrbljenost družinskih članov ter naročanje tablet pri več zdravnikih ali nakupovanje v različnih lekarnah, da bi dobili več tablet.

Nove strategije za lajšanje bolečin lahko sprostijo mišice, sklepe in glavobole z manj tabletami - in manj stranskimi učinki. S predanostjo in ob podpori lahko prekinete navado čezmernega uživanja pomirjeval in protibolečinskih sredstev na recept. Ko boste nehali jemati tablete, si bo vaše telo hitro opomoglo od njihovih učinkov.

Porabili boste manj denarja za zdravila. Lahko zmanjšate tveganje za težave s srcem in visokim krvnim tlakom ter za gastrointestinalne razjede in krvavitve. Bolj pozorni boste - in bolj zadovoljni, ker boste vedeli, da ste premagali zasvojenost z zdravili.

NASTALA ŠKODA

Čim več gledate TV, tem višja je verjetnost, da imate čezmerno telesno težo in da boste dobili sladkorno bolezen tipa 2. V neki študiji več kot 9000 žensk in moških so osebe z normalno telesno težo gledale TV okoli 2,3 ure na dan, medtem ko so jo osebe s čezmerno telesno težo gledale 2,6 ure, debeli ljudje pa 3 ure ali več. Povezava: čim več časa ste pred TV, tem manj ste telesno dejavni in tem več jeste.

V isti študiji so ljudje, ki so gledali TV več kot 2 uri na dan, pojedli 150 kalorij (628 kJ) več na dan. Zaužili so več pic, več sladkih brezalkoholnih pijač ter več mastnih, visokokaloričnih predelanih prigrizkov brez vlaknin kot tisti, ki so TV gledali manj. Ni čudno, da so v študiji harvardske fakultete za javno zdravje, ki je preučevala 37.000 moških, ugotovili, da je bila pri tistih, ki so veliko gledali TV - 40 ur ali več na teden - trikrat višja verjetnost za nastanek sladkorne bolezni kot pri onih, ki so gledali manj kot 10 ur na teden. Pri osebah, ki so gledale 21 do 40 ur, je bilo tveganje dvakrat višje.

Če gledate TV, namesto da bi se ukvarjali s kakim konjičkom, obiskovali prijatelje ali naprezali možgane, lahko tudi pospešite izgubo spomina, kažejo raziskave.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja