Caudalie Premier Cru anti age krema za obraz, 50 mL

Krema vseh krem, Caudali Premier Cru je globalna nega proti staranju. Kožo obraza regenerira, zmehča in učvrsti. <br> Krema vseh krem, Caudali Premier Cru je globalna nega proti staranju. Kožo obraza regenerira, zmehča in učvrsti.
802158 15998
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie daje prednost surovinam naravnega izvora, ki spoštujejo okolje in so biorazgradljive.

Caudalie Premier Cru anti age krema za obraz je globalna nega proti staranju:
- celicam kože zagotavlja vse prednosti aktivnih sestavin za odlično in celovito nego proti staranju.
- kožo regenerira, zmehča in učvrsti,
- deluje obnavljajoče, kožo naredi žametno in je videti mlajša.

Vsebuje vse tri caudalijeve patente: resveratrol, viniferin, polifenol iz grozdnih pešk.

Delovanje:
resveratrol učinkuje proti staranju, viniferin proti temnim madežem, polifenoli iz grozdnih jagod delujejo antioksidantno. Sezamovo olje in avokadovo maslo koži zagotavljajo mehkobo.

Uporaba:
nanesite 2x dnevno, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ne glede na to, kako dolgo ali kako veliko ste kadili, lahko odpravite dobršen del škode - če takoj in za vedno nehate kaditi. Ko so raziskovalci v Centru za raka Memorial Sloan Cattering v New Yorku preverili zdravstvene anamneze in posnetke pljuč 18.172 sedanjih in nekdanjih kadilcev, so odkrili, kako pomembno je lahko, če prenehamo kaditi. Po njihovih podatkih je 51-letna ženska, ki je 29 let pokadila škatlico na dan, nato pa nehala, v 10 letih zmanjšala tveganje za nastanek pljučnega raka na manj kot 1 odstotek nad nornalo.

Vaša pljuča in kardiovaskularni sistem se začnejo sami popravljati v nekaj minutah po vaši zadnji cigareti. V osmih urah po zadnji cigareti se začne krvni tlak nižati na bolj zdravo raven in visoke ravni toksičnega ogljikovega monoksida v krvnem obtoku začnejo padati. Venem dnevu se začne zmanjševati
tveganje za srčni infarkt. V dveh dneh se vam izboljšata okus in voh. Venem mesecu bodo začela vaša pljuča bolje delati. Manj boste kašljali, počutili se boste bolje energične in manj zasopli boste.

Imejte kajenje za zasvojenost, ne za navado. Nekadiici - in presenetljivo tudi številni kadilci - se pogosto ne zavedajo, kako izjemno zasvojenost povzroča kajenje. Dolgotrajnega kajenja ni mogoče na lahko prekiniti. Težko
je - za nekatere kruto težko. Preden nehate, se morate razumsko in telesno pripraviti za izziv, ki vas čaka. Potrebujete strategijo, podporna ekipo in rezervni načrt, če katere od nameravanih metod ne bodo uspešne.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja