Caudalie Premier Cru dragoceno olje, 50 mL

Caudalie Premier Cru dragoceno olje je inovativen kozmetičen izdelek, ki je namenjen razstrupljanju kože obraza ter tudi njene regeneracije. Caudalie Premier Cru dragoceno olje je inovativen kozmetičen izdelek, ki je namenjen razstrupljanju kože obraza ter tudi njene regeneracije.
939412 13325
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie Premier Cru dragoceno olje je inovativen kozmetičen izdelek, ki je namenjen razstrupljanju kože obraza ter tudi njene regeneracije.

Koža je po nanosu olja tekom noči globinsko razstrupljena ter z uporabo izdelka tudi sočano obnovljena. Kozmetično nočno olje je narejeno iz povsem naranvih kozmetičnih sestavin - predvsem rastlinskih olj, ki so sledeča: grozdno, olje vrtnice, nerolijevo in sivkino olje.

Njihova sinergija ter nevpadljivost dajeta koži izjemen občutek ter harmonijo.

Delovanje Caudalie Premier Cru dragocenega olja

Caudalie Premier Cru dragoceno olje ima funkcijo intenzivnega obnavljanja tekom celotnega dne, z nanosom tega olja se vaša koža pripravlja na nov dan.

Grozdno olje deluje proti prostim radikalom, olje vrtnice globinsko obnavlja kožne celice, nerolijevo olje globinsko očisti kožo obraza, olje sivke pomirja morebitne kožne težave ter izvleček korenja, ki kožo zaščiti ter površinsko regenerira.

Koža je zjutraj gladka, sijoča in sveža. Dermatološko testirano.

Uporaba Caudalie Premier Cru dragocenega olja

Caudalie Premier Cru dragoceno olje nanesite po rednem čiščenju kože obraza. Izdelek nanesite tekom dneva, zjutraj ali pa cleo pred spanjem in pred večernim počitkom po čiščenju kože obraza.

Na dlan nakapajte 3-6 kapljic olja, ki jih na dlani prijetno ogrejete ter nato prenesete na površino kože. Izogibajte se koži okoli oči. 0% parabenov, fenoksietanola, ftalatov, umetnih barvil...

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Skrivnost zdrave prehrane

Meso
Dobro meso prepoznate po barvi, maščobi in konsistenci: meso mladih živali je pri vseh živalskih vrstah svetlejše barve kot meso starejših. Okusne mesne jedi dobite s kosi, ki niso preveč pusti, saj je maščoba pomemben nosilec aromatičnih snovi in poleg tega meso naredi sočno.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja