Caudalie Pulpe Vitaminee fluid, 40 mL

Caudalie Pulpe Vitaminee s poživljajočimi aktivnimi sestavinami mehča kožo, vidno zgladi gube in poživijo utrujeno kožo. Caudalie Pulpe Vitaminee s poživljajočimi aktivnimi sestavinami mehča kožo, vidno zgladi gube in poživijo utrujeno kožo.
802107 15984

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie linija izdelkov daje prednost surovinam naravnega izvora, ki spoštujejo okolje in so biorazgradljive.

Caudalie Pulpe Vitaminee fluid:
- vidno zgladi gube in poživi utrujeno kožo,
- s poživljajočimi aktivnimi sestavinami mehča kožo.

Navlažena in prenovljena koža vidno zasije v vsej svoji lepoti.

Delovanje:
rastlinski biovektor proti gubam, izvleček ingverja, ginseng, ameriški slamnik, matični mleček, praprot, polifenoli iz grozdnih pešk z antioksidantnim delovanjem.

Uporaba:
nanesite 2x na dan, zjutraj in zvečer, na očiščen obraz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Skoraj 80 odstotkov doživljenjske škode zaradi sonca nastane pred 18. letom starosti. Čim bolj
ste bili izpostavljeni soncu, tem verjetneje imate, ko se po 50. letu pogledate v ogledalo, na obrazu gube, lise, pege in razbarvano kožo. Še nevarnejše je povečano tveganje za kožnega raka v poznejših desetletjih.

Verjetnost za nastanek kožnega raka je višja,če imate svetlo polt, plave ali rdeče lase in/ali modre oči: vse to so znamenja, da ima vaša koža nizko raven zaščitnega melanina. Če vas je pred15. letom starosti sonce trikrat ali večkrat močno opeklo, je pri vas višje tveganje za melanom, najbolj smrtonosno obliko kožnega raka. Pet sončnih opeklin v otroštvu to tveganje še podvoji. Če ste imeli v najstniških in 20. letih delo, zaradi katerega ste najmanj tri poletja preživeli na prostem - kot denimo reševalec iz vode, taborniški vodnik ali delavec na kmetiji, v parku ali na gradbišču - tudi to zviša tveganje.

Presenetljivo pa je, da je tveganje višje tudi ob previdnosti. Če ste bili eni prvih, ki ste v 50. in 60. letih 20. stoletja sprejeli modo uporabe olj za sončenje, ste morda mislili, da lahko ostanete na plaži dlje, niste pa vedeli, da je do pred kratkim večina krem in oljza sončenje varovala le proti UVB-žarkom, ne pa pred škodljivimi UVA-žarki. UVA-žarki so šibkejši, vendar prodrejo globlje v kožo in lahko vplivajona nastanek melanoma. Strokovnjaki vedo, da prispevajo k staranju kože, nastanku gub ter rjavih peg in lis.

Takojšnje ukrepanje bo pomagalo preprečiti nadaljnjo škodo za vašo kožo in pomagalo zagotoviti zgodnje odkrivanje oblik kožnega raka. Imeli boste tudi manj vnetij kože, kar pomeni manjšo obremenitev za imunski sistem.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov