Caudalie Pulpe Vitaminee krema za okoli oči, 15 mL

Caudalie Pulpe Vitaminee visoko učinkovita krema, ki razbremenilno deluje na kožo okrog oči, posvetli temne kolobarje, mehča gube in zagotavlja izjemno visoko antioksidantno zaščito. Caudalie Pulpe Vitaminee visoko učinkovita krema, ki razbremenilno deluje na kožo okrog oči, posvetli temne kolobarje, mehča gube in zagotavlja izjemno visoko antioksidantno zaščito.
802115 15983

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna linija negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom.

Visoko učinkovita krema:
- je brez vonja in oftalmološko prizkušena,
- razbremenilno deluje na kožo okrog oči,
- posvetli temne kolobarje,
- mehča gube in zagotavlja izjemno visoko antioksidantno zaščito.

Sestava:
polifenoli iz grozdnih pešk z antioksidantnim delovanjem, tetrapeptidi in ceramidi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Čedalje več raziskav potrjuje to povezavo. Stres, nesrečnost, osamljenost in sovražnost povezujejo
z višjo ravnijo stresnih hormonov, krvnega sladkorja in celo z bolj zamašeni mi arterijami. »Ljudje, ki so še vedno živi, so sprejemali življenje. Nekdo mi je rekel: 'Sprejemam tako slabo kot dobro' .« pravi dr. Salamon.

Če mislite, da so bili zadovoljni ljudje samo bogatejši ali bolj priljubljeni, vam dr. Salamon sporoča naslednje: »Med zdravjem, bogastvom, priljubljenost jo in zadovoljnost jo z življenjem nismo odkrili nobene korelacije. Gre le za odnos. Če po naravi niste veselega značaja, lahko gojite zadovoljnost tako, da priznate, da ste po naravi bolj čemerni, in se potrudite, da bolj cenite dobre stvari v svojem življenju.«

Ko so zdravnike vprašali, katere dejavnosti bi najverjetneje lahko prispevale k zdravim letom v posameznikovem življenju, so imeli številne odgovore. Toda na vrh se je uvrstilo naslednjih šest:

1. več telovadbe

2. opustiti kajenje

3. uživati več sadja in zelenjave

4. uživati manj mastne in nezdrave hrane

5. manj zaskrbljenosti in več zabave

6. več spanja

Še več dobrih novic. Strokovnjaki so menili, da je večino sedanjih napak v življenjskem slogu mogoče zmerno, lahko ali povsem preprosto popraviti. Med najlažjimi so bili po njihovi oceni: pogostejše počitnice, zmanjšati gledanja televizije, uživati več zelenjave, piti več vode, zajtrkovati vsako jutro, uživati manj gaziranih pijač in sladic in piti manj kave.

Nekoliko bolj izzivaIni so bili: zagotoviti več telovadbe, pogosteje obiskati zdravnika, prenehati z dietami, s katerimi izgubljate in znova pridobivate telesno težo, zmanjšati uživanje mesa (da naredite prostor za bolj zdrave stročnice in žita).

Najteže pa se je odvaditi: kajenja, odvisnosti od uspaval in uživanja nezdrave hrane.

Njihov najboljši nasvet je: potrudite se, splača se. »Nikoli ni prezgodaj, da začnemo skrbeti zase.

Vendar tudi nikoli ni prepozno,« je zapisal eden od sodelujočih zdravnikov. »Vedno bodo določene koristi,« je dodal drugi. »To ni enoten nasvet, toda danes je prvi dan v preostanku vašega življenja.

Vi ste odgovorni za skrb zase in za to, da uživate v vsakem dnevu.«

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja