Caudalie Resveratrol lift balzam za lifting področja okoli oči, 15 mL

Caudalie Resveratrol lift balzam za lifting področja okoli očije inovativen izdelek, ki je namenjen predvsem negu zabuhlih, utrujenih oči, ker deluje na način anti-age pa pripomore tudi k regeneraciji kože obraza, kjer je to potrebno. Caudalie Resveratrol lift balzam za lifting področja okoli očije inovativen izdelek, ki je namenjen predvsem negu zabuhlih, utrujenih oči, ker deluje na način anti-age pa pripomore tudi k regeneraciji kože obraza, kjer je to potrebno.
937258 28953

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie Resveratrol lift balzam za lifting področja okoli očije inovativen izdelek, ki je namenjen predvsem negu zabuhlih, utrujenih oči, ker deluje na način anti-age pa pripomore tudi k regeneraciji kože obraza, kjer je to potrebno.

Caudalie Resveratrol lift balzam poseduje inovativen regenerativen Caudalie patent, ki deluje skaldno s hialuronsko kislino, ki kožo obraza globinsko vlaži ter neguje ter resveratrolom, ki je stabiliziran. 

Resveratrol se pridobiva iz grozdja, in je dodan k formulaciji za namen anti-age terapije ter za namen stabilizacije in učvrščevanja kože in kožnih celic. Namen le-tega je spodbjati zaščitne mehanizme kože, da se ohrani njena mladostnost in čvrst izgled.

Hialuronska kislina, ki ji pravimo drugače tudi magnet za vodo deluje globinsko vlažilno, koža pridobi na volumnu in lepemu izgledu. Uporalbja se pogosto v kremah, katerih namen je pomlajevalni učinek, kar pomeni posledično predvsem zmanjšanje vidnosti gub, predvsem tistih mimičnih.

Namen kreme Caudalie Resveratrol lift balzam

  • izrazito odstranjevanje morebitnih gub in gubic
  • deluje proti morebitnim zabuhlim kolobarjem
  • proti zatečenosti očesnih vek in področja okoli oči
  • obogatena formula s peptidnimi komponentami, ki kožo nahranijo in regenerirajo

Način uporabe Caudalie obočesnega balzama

Pred uporabo tea balzama poskrbite za redno čistilno rutino. Po čiščenju kože pričnite z nanosom balzama za nego okoli oči. Nanašajte od notranjega proti zunanjemu predelu področja oči. 

Izdelek uporabljajte zjutraj in tudi zvečer, da bo sam učinek kar se da velik. Nežni in tapkajoči gibi naj bodo vodilo pri nanašanju kozmetične nege.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov