Caudalie Resveratrol lift učvrščujoči serum, 30 mL

Caudalie Resveratrol lift učvrščujoči serum je inovativen ter čuten serum za lifting področja obraza. Je inovativen izdelek, ki je namenjen predvsem negi obraznih kontur, predelov obraza z gubami ter negi povsod tam, kjer je to potrebno. Caudalie Resveratrol lift učvrščujoči serum je inovativen ter čuten serum za lifting področja obraza. Je inovativen izdelek, ki je namenjen predvsem negi obraznih kontur, predelov obraza z gubami ter negi povsod tam, kjer je to potrebno.
457116 22799

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie Resveratrol lift učvrščujoči serum je inovativen ter čuten serum za lifting področja obraza. Je inovativen izdelek, ki je namenjen predvsem negi obraznih kontur, predelov obraza z gubami ter negi povsod tam, kjer je to potrebno.

Caudalie Resveratrol lift serum poseduje inovativen regenerativen Caudalie patent, ki deluje skladno s hialuronsko kislino, ki kožo obraza globinsko vlaži ter neguje ter resveratrolom, ki je stabiliziran in deluje proti staranju. 

Resveratrol se pridobiva iz grozdja, in je dodan k formulaciji za namen anti-age terapije ter za namen stabilizacije in učvrščevanja kože in kožnih celic. Namen le-tega je spodbjati zaščitne mehanizme kože, da se ohrani njena mladostnost in čvrst izgled.

Hialuronska kislina, ki ji pravimo drugače tudi magnet za vodo deluje globinsko vlažilno, koža pridobi na volumnu in lepemu izgledu. Uporalbja se pogosto v kremah, katerih namen je pomlajevalni učinek, kar pomeni posledično predvsem zmanjšanje vidnosti gub, predvsem tistih mimičnih.

Namen kreme Caudalie Resveratrol lift seruma

  • izrazito odstranjevanje morebitnih gub in gubic
  • deluje proti morebitnim zabuhlim kolobarjem
  • proti zatečenosti očesnih vek in področja okoli oči
  • obogatena formula s peptidnimi komponentami, ki kožo nahranijo in regenerirajo
  • koži obraza je povrnjena čvrstost, mladost in prijten izgled

Način uporabe Caudalie seruma

Kvaliteta tega Caudalie izdelka je predvsem hitro vpijanje seruma v globino kože. Kože serum ne vlaži, pač pa jo prijetno navlaži ter vidno sprosti.

Pred nanosom seruma poskrbite za čiščenje kože obraza, saj le tako dosežete popolno vpijanje sestavin Caudalie seruma z resveratrolom.

Prednosti kozmetičnega seruma

  • ne vsebuje parabenov
  • ne vsebuje silikonov
  • brez olj
  • deluje nekomadogeno
  • je odlična osnova za nanos dekorativnih sredstev

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov