Caudalie Resveratrol lift vlažilni fluid za lifting z ZF20, 40 mL

Caudalie Resveratrol lift vlažilni fluid za lifting z ZF20 nudi intenzivno učvrstitev kože obraza, anti age vpliv na konture obraza, omiljenje morebitnih gubic in učvrstitev kože obraza. Caudalie Resveratrol lift vlažilni fluid za lifting z ZF20 nudi intenzivno učvrstitev kože obraza, anti age vpliv na konture obraza, omiljenje morebitnih gubic in učvrstitev kože obraza.
928666 27522

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie Resveratrol lift vlažilni fluid za lifting z ZF20 nudi intenzivno učvrstitev kože obraza, anti age vpliv na konture obraza, omiljenje morebitnih gubic in učvrstitev kože obraza.

Caudalie Resveratrol lift fluid za negovanje in anti age zaščito je kozmetični izdelek, ki je formuliran z inovativnim Caudalie patento, ki je stabiliziran s spojino resveatrol, ki se jo pridobiva kot ekstrakt vina, ob enem pa dodana hialuronska kislina pripomore k lajšanju posledic staranja kožnih celic.

Hialuronska kislina je poznana kot močna sestavina, ki veže predvsem vodo in je človeku lastna sestavina, ki se tvori predvsem v matriksu kože. Namen dodajanja hialuronske kisline je predvsem močan filler efekt, ki omogoča omiljenje posledic staranja. Uporaba vlažinega fluida tako pripomore k inovativnemu pospeševanju tvorbe lastne hialuronske kisline - to je nujno, saj sčasoma, predvsem pa z leti hitrost produkcije te pomembne molekule upada.

Izdelek je primeren za vsak kožni tip.

Prednosti Caudalie fluida

  • ne vsebuje parabenov
  • ne vsebuje silikonov
  • ne vsebuje mineralnih olj
  • ne vsebuje sestavin živalskega izvora
  • ne vsebuje fenoksietanola

Uporaba kozmetičnega fluida

Pred uporabo poskrbite za redno čistilno rutino obraza. Sledi nanos fluida, predvsem na področje obraz, vratu, izogibajte se le predelu okoli oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov