Caudalie Vineactiv antioksidativna krema 3 v 1 proti gubam, 40 mL

Caudalie Vineactiv antioksidativna krema 3 v 1 proti gubam je inovativna ter dobro uravnotežena krema, ki je namenjena celoviti negi kože obraza, z učinkovitim anti age efektom ter vrhunsko zaščito pred delovanjem radikalov in pospešenim staranjem skozi celoten dan. Caudalie Vineactiv antioksidativna krema 3 v 1 proti gubam je inovativna ter dobro uravnotežena krema, ki je namenjena celoviti negi kože obraza, z učinkovitim anti age efektom ter vrhunsko zaščito pred delovanjem radikalov in pospešenim staranjem skozi celoten dan.
947954 3602

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie Vineactiv antioksidativna krema 3 v 1 proti gubam je inovativna ter dobro uravnotežena krema, ki je namenjena celoviti negi kože obraza, z učinkovitim anti age efektom ter vrhunsko zaščito pred delovanjem radikalov in pospešenim staranjem skozi celoten dan.

Za kateri kožni ki je izdelek primeren?

Primeren je za:

  • normalen kožni tip
  • masten kožni tip
  • kombiniran tip kože
  • za suho kožo in
  • občutljiv tip kože

Kaj predstavlja izdelek?

Izdelek je brezvodna antioksidativna mešanica učinkovitih sestavin, ki so bogate z vitaminom C in makro hialuronsko kislino.

Namen kozmetičnega izdelka

Lajša suhost kože, lajša neenakomerno kožih finih linij in kožnih gubic.

Ta kozmetični proizvod je primeren tudi za vegane, ne vsebuje toksinov, formula je hipoalergena, primerna tudi za najobčutljivejšo kožo, primerna tudi za nosečnice in doječe matere.

Izdelek ne vsebuje

Glutena, sintetičnih sestavin in GSO

Ta inovativna vitaminska mešanica sestavin vsebuje številne komponente, ki pripomorejo k regeneraciji kože in zaščiti pred zunanjimi dejavniki, kot so manjši delci, ki škodujejo kožnim celicam in podobno. Izdelek vsebuje predvsem vitamin C in E vitamin, ki delujeta v kombinaciji in sicer močno antioksidativno in tako ščitita kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajmska borelioza

Čeprav je vbod klopa zelo pogost, pride do okužbe z borelijo le v manjšem številu primerov. Vzroki temu so, da vsi klopi niso okuženi, da pri vbodu okuženega klopa pride do prenosa bakterij na človeka le pri manjšem številu ljudi in da se bolezen razvije pri manj kot polovici tistih oseb, ki se okužijo. Pri ostalih pride po okužbi le do tvorbe protiteles.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov