Caudalie Vineactiv krema proti gubam za okrog oči in ust, 15 mL

Caudalie Vineactiv krema proti gubam za okrog oči in ust je inovativna energijska, mehkobna krema, za negovanje predelov okoli ust in oči, to so področja, ki so še posebej občutljiva na dejavnike staranja in zunanje vplive. Caudalie Vineactiv krema proti gubam za okrog oči in ust je inovativna energijska, mehkobna krema, za negovanje predelov okoli ust in oči, to so področja, ki so še posebej občutljiva na dejavnike staranja in zunanje vplive.
804118 4464

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie Vineactiv krema proti gubam za okrog oči in ust je inovativna energijska, mehkobna krema, za negovanje predelov okoli ust in oči, to so področja, ki so še posebej občutljiva na dejavnike staranja in zunanje vplive.

Izdelek je primeren za prijetno negovanje gub, predvsem okrog oči in ust, nanaša se zjutraj in zvečer predvsem na področja, kjer so še posebej vidni dejavniki staranja.

Kozmetična krema je primerna za številne kožne tipe, predvsem normalni, mastni, kombiniranih, suhi, in zelo občutljiv kožni tip.

Krema je obogatena z antioksidanti, obogatena pa je tudi z drugimi sestavinami, ki zbudijo celice obraza, ki so celodnevno bombardiranje z zunanjimi dejavniki, kot so onesnaženost okolja, pa tudi primanjkovanje spanca, pa tudi stres, kar vpliva tudi na izgled obraza.

Prednost kozmetičnega izdelka je tudi formulacija, ki omogoča hitro absorpcijo. Sestavine, kot so peptidi, ki so velike organske molekule, se hitro absorirajo v površino kože in tam tudi delujejo. 

Stabiliziran vitamin C, ki ga vsebuje formulacija je pomemben za zaščito celic, ob enem pa E vitamin poskrbi za učinkovito antioksidativno vlogo, ob enem kožo prijetno omehča.

Prednosti izdelka Caudalie Vineactiv krema

- ne vsebuje filerjev, sintetičnih kemikalij, najrazličnejših olj.
- vsebuje sestavine, ki delujejo hipoalergeno

Namen kozmetične kreme

Krema nudi učinkovito rešitev za fine linije in temne kolobarje okrog oči, tudi okrog ust. Primerna je tudi za manjše gubice okrog oči in ust. Izredno pomembna prednost izdelka je tudi ta, da je  oftalmološko preizkušena, kar pomeni, da je primerna za nanos na najbolj občutljive predele kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ars Ganoderma - kje se presnavlja?

Vprašanje:Zanima me kako je s presnovo Ars Ganoderme oljnih kapsul v jetrih - kje se to prehransko dopolnilo pravzaprav presnavlja (saj je zaradi bolezni to še kako pomembno!). Hvala za odgovor! Odgovor:Ars...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kašelj

Normalno lahko človek v budnem stanju zakašlja enkrat do dvakrat na uro, da se dihala očistijo dražečih snovi. Pogostejši in dolgotrajnejši kašelj pa je lahko znak bolezni in je lahko moteč ter obremenjujoč.
Kdaj morate k zdravniku?
Če kratkotrajni kašelj spremljajo znaki akutne bakterijske okužbe, kot so visoka telesna temperatura, gnojno izkašljevanje, bolečine v prsih ob dihanju, ali nasploh slabo počutje brez jasnih znakov viroze, je potreben pregled pri zdravniku.

Tudi če je splošno počutje dobro, je potrebna diagnostika vsakega kroničnega kašlja, torej takrat, ko kašljate več kot tri tedne. Takoj je potrebno k zdravniku, če ste izkašljali kri ali če ob kašlju tudi težko dihate.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov