Caudalie Vinexpert bogata dnevna krema, 30 mL

Celodnevni tretma caudalie Vinexpert za osvežitev tena in vitalnost kože, zagotavlja zaščito in neverjeten občutek ugodja. <br> Celodnevni tretma caudalie Vinexpert za osvežitev tena in vitalnost kože, zagotavlja zaščito in neverjeten občutek ugodja.
802166 15994

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie daje prednost surovinam naravnega izvora, ki spoštujejo okolje in so biorazgradljive.

Celodnevni tretma za osvežitev tena in vitalnost kože:
- deluje proti gubam,
- delikatna biserna tekstura daje koži prijeten sijaj skozi ves dan,
- zagotavlja zaščito in neverjeten občutek ugodja.

Delovanje:
resveratrol zmanjšuje gube do 24%, polifenoli iz grozdnih pešk delujejo antioksidantno, vinoleuvre vlaži in učvrščuje, biserni in bakreni delci izboljšujejo ten.

Uporaba:
nanesite 2x dnevno, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ker se otroška pljuča še razvijajo in rastejo, so bolj ranljiva za škodo zaradi onesnaženega zraka in prevelike koncentracije ozona kot pljuča odraslih. Zato so tisti, ki so stalno izpostavljeni dimu in onesnaženju, bolj nagnjeni k boleznim, povezanim s pljuči. To se je očitno razkrilo v študiji, ki je primerjala zdrave otroke v močno onesnaženem območju Ciudad de Mexica in podobne otroke, ki so odraščali na podeželju v Mehiki. Rentgenski posnetki pljuč otrok so razkrili, da je imela več kot polovica mestnih otrok že poškodovana pljuča, kar bi lahko napovedoval o težave v prihodnje.

Druga študija kaže, da lahko večletna izpostavljenost onesnaženju zviša tveganje za nastanek pljučnega raka kar za 24 odstotkov in je lahko tako uničujoča kot pasivno kajenje. V neki drugi študiji, ki je 16 let spremljala 500.000 ljudi iz sto mest, so raziskovalci odkrili, da je umazan zrak zvišal tudi tveganje za smrt zaradi bolezni srca za 6 odstotkov ali več. Čim bolj je zrak onesnažen, tem višja je smrtnost.

Škode, ki nastane na mladih pljučih, telo ne more popraviti. Vendar lahko veliko naredite, da ohranite svoja pljuča zdrava in se zavarujete pred škodo v prihodnje.

KORISTI

Boljše zdravje pljuč pomeni boljše globlje dihanje. Če pljuča dobivajo boljši zrak, je posledica večja vzdržljivost in splošna energija.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja