Caudalie Vinexpert radiance dnevni fluid, 30 mL

Celodnevni tretma caudalie Vinexpert za osvežitev tena in vitalnost kože, zagotavlja zaščito in neverjeten občutek ugodja. <br> Celodnevni tretma caudalie Vinexpert za osvežitev tena in vitalnost kože, zagotavlja zaščito in neverjeten občutek ugodja.
802174 15993

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je enološki izraz v francoščini, ki meri trajanje okusa vina v ustih. Boljše ko je vino, dlje časa ostaja okus na jeziku in s tem vino dosega višjo število Caudalijev.

Celodnevni tretma za osvežitev tena in vitalnost kože:
- deluje proti gubam,
- delikatna biserna tekstura daje koži prijeten sijaj skozi ves dan,
- zagotavlja zaščito in neverjeten občutek ugodja.

Delovanje in sestava:
 resveratrol zmanjšuje gube do 24%, polifenoli iz grozdnih pešk delujejo antioksidantno, vinoleuvre vlaži in učvrščuje, biserni in bakreni delci izboljšujejo ten.

Uporaba:
nanesite 2x dnevno, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Lahko imate boljši občutek nadzora in varnosti v svojih intimnih odnosih. Poleg tega boste s svojim proaktivnim ravnanjem močno znižali tveganje za SPB in prej odkrili znamenja raka materni čnega vratu.

Če ste ženska, opravite dvojno testiranje. Za odkrivanje raka materničnega vratu sta nujna tako bris PAP kot pregled za HPV. Z brisom PAP preverjamo zgodnja opozoriina znamenja za raka materničnega vratu. Vendar se prekancerogene celice izognejo odkritju v 25 do 50 odstotkih primerov. Nasprotno pa test HPV išče dejanski vzrok raka materničnega vratu: 13 morebitnih sevov tega karcinogenega virusa. Če je vaš test pozitiven, si lahko daste zgodaj odstraniti okužene celice, preden nastane škoda.

Testirajte se vsaka tri leta. Tudi če trenutno niste spolno dejavni ali ste dobili negativne izsledke testiranj PAP in HPV, se dajte vseeno testirati. Traja najmanj tri leta, da začne nova okužba s HPV povzročati kancerogene spremembe v celicah. Najnovejše smernice presejalnih testov za raka materničnega vratu predlagajo redne preglede vsaka tri leta s testiranji na PAP in HPV (vseeno pa se vsako leto oglasite pri ginekologu, da vam pregleda medenico in opravi klinični pregled dojk!).

Povprašajte svojega ginekologa o cepi vu proti HPV. Potekajo študije, da bi ugotovili, ali to cepivo pomaga preprečevati razvoj raka materničnega vratu pri ženskah, starih do 55 let. Najprej so ga priporočali samo za najstnice in mlade ženske. Povprašajte pri svojem zdravniku, ali bi bilo cepivo učinkovito tudi za vas.

Vprašajte, ali lahko nehate opravljati teste. Če ste stari 70 let ali več in ste v minulih 10 letih imeli tri ali več normalnih testov PAP in vsaj en negativni test HPV - in najmanj tri leta niste imeli novih spolnih partnerjev - lahko morda brez skrbi prenehate izvajati preglede za raka materničnega vratu. Če ste imeli popolno histerektomijo, lahko prav tako morda preskočite preglede. Če še vedno imate maternico oziroma je bila operacija izvedena za zdravljenje raka materničnega vratu, pa še naprej redno opravljajte preglede. Posvetujete se s svojim zdravnikom.

Vsak dan uživajte sadno solato in rumeno, oranžno ali rdečo zelenjavo. Študije kažejo, da lahko uživanje veliko močnega antioksidanta betakarotena - iz hrane, ne iz prehranskih dodatkov - zmanjša tveganje za nastanek raka materničnega vratu.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja