Caudalie Vinexpert učvrščujoči serum, 30 mL

Serum vinexpert Caudalie s svojimi učinkovinami prodre globoko v kožo in deluje proti gubam, učvrščuje in daje takojšnji lifting učinek. <br> Serum vinexpert Caudalie s svojimi učinkovinami prodre globoko v kožo in deluje proti gubam, učvrščuje in daje takojšnji lifting učinek.
901440 15996

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je enološki izraz v francoščini, ki meri trajanje okusa vina v ustih. Boljše ko je vino, dlje časa ostaja okus na jeziku in s tem vino dosega višjo število Caudalijev.

Caudalie Vinexpert učvrščujoči serum s svojimi učinkovinami:
- deluje proti gubam,
- prodre globoko v kožo,
. učvrščuje in daje takojšnji lifting učinek.

Delovanje:
resveratrol učinkuje proti staranju, ekstrakti 10 vrst zelišč zagotavljajo hitre in močne rezultate.

Uporaba:
nanesite 2x dnevno, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Nehajte kaditi cigare in ne le da boste zmanjšali tveganje za raka ust in pljuč, temveč boste imeli tudi več denarja v svojih žepih. Vaši sodelavci bodo cenili, da vam sapa ne zaudarja več po cigarah, pa tudi vaša obleka, avto in hiša bodo dišali veliko lepše.

Obljubite si, da ne boste nikoli več kupili cigar. Ko vam zmanjka trenutne zaloge, izberite bolj zdrav način preživljanja časa, na primer, počasi srkajte kozarec dobrega vina. V nasprotju s kajenjem cigaret je kajenje cigar navadno le občasna pregreha, ne odvisnost, zato boste nekoliko laže nehali.

Ne nasedajte kulturi kadilcev cigar. Čeprav se morda zdi, da je občasna cigara s prijatelji nekaj moškega, klasičnega in celo elegantnega, ni res. Veliko boljših načinov je, s katerimi lahko pokažete solidarnost s svojimi prijatelji in sodelavci, ne da bi tako zelo škodovali svojemu telesu.

Zmanjšajte velikost. Se ne morete odpovedati občasni cigari? Kadite najmanjše možne.

Opazujte učinke kajenja v preteklosti. Redno si merite krvni tlak in holesterol, da čim prej zaznate možnost nastajanja bolezni srca. Povejte svojemu zdravniku glede kajenja in bodite pozorni na opozoriina znamenja morebitnega pljučnega raka, kot so stalna bolečina v prsih, pomanjkanje sape ali kašljanje krvi.

Opozorite svojega zobozdravnika, naj bo pozoren na znamenja raka v ustih. Bodite pozorni na opozoril na znamenja oralnega raka, kot so razjede na ustnicah, dlesnih ali v notranjosti ust, ki se nočejo zaceliti, debele grudice v licih, otrplost, težave s požiranjem ali občutek, da se vam je nekaj zataknilo v grlu.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja