Caudalie Vinoperfect dnevna krema, 40 mL

Izdelki Vinoperfect imajo pomemben vpliv na sijaj kože in zagotavljajo zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki in vplivi prostih radikalov. <br> Izdelki Vinoperfect imajo pomemben vpliv na sijaj kože in zagotavljajo zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki in vplivi prostih radikalov.
802336 15991

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie daje prednost surovinam naravnega izvora, ki spoštujejo okolje in so biorazgradljive.

Caudalie Vinoperfect dnevna krema:
- zmanjša pojav temnih madežev na koži ter okrepiti svetlost kože,
- zagotavljaj zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki in vplivi prostih radikalov.

Delovanje:
viniferin, ki deluje proti temnim madežem v sožitju z encimi, papajo, glikolno kislino, cassio angustifoglio in karitejevim maslom daje sijaj.

Uporaba:
nanesite zjutraj na očiščen obraz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Večina poškodb v otroštvu - od opraskanega kolena, ko ste padli s kolesom, do buške na glavi, ko ste plezali na sosedovo hruško - se hitro zaceli in ne povzroča nadaljnjih težav. Toda resnejše poškodbe - posledice prometne nesreče ali hujših športnih nezgod - lahko imajo posledice, ki se pokažejo ali celo zaostrijo pozneje v življenju.

Zlomi kosti v otroštvu lahko spremenijo način rasti kosti. Pri okoli 15 odstotkih otrok ali najstnikov lahko poškodba rastne plošče ranljivega območja rastnega tkiva ob koncu dolgih kosti - upočasni nadaljnjo rast kosti rok in nog. Majhna razlika v dolžini rok vam ne bo povzročala težav. Že rahlo odstopanje v dolžini nog pa jih lahko. Bolečine v stopalih, kolenih, kolkih in spodnjem delu hrbta so lahko povezane z majhnimi razlikami v dolžini nog, ki jih sami težko opazite.

Zlasti ranljiva so kolena. Poškodbe rastne plošče v kolenu lahko privedejo do krivih nog in bolečin v kolenu. Če ste si kdaj strgali sprednjo križno vez - ključno vez, ki drži kolenski sklep - imate pozneje v življenju večjo verjetnost za nastanek artritisa.

Če ste kot zavzet športnik v srednji šoli ali na fakulteti imeli več kot dva pretresa možganov, vas lahko bolj ogrožajo glavoboli, depresija, težave s spominom in spanjem, nihanja razpoloženja, zvonjenje v ušesih in slaba koncentracija.

Naj vam strokovnjak izmeri noge. Ce imate vztrajne bolečine v stopalu, kolenu, kolku ali spodnjem delu hrbta, prosite svojega družinskega zdravnika, ortopeda, specialista za hrbet ali pediatra. naj vam izmeri noge. Morda je vzrok bolečin razlika v dolžini nog in morda se da to popraviti z nečim tako preprostim, kot je ortopedski vložek v čevlju. ?Povejte zdravniku, če ste imeli v mladosti večkrat pretres možganov. To mu lahko pomaga pri odločitvah glede zdravljenja težav s spominom, spanjem in razpoloženjem.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja