Caudalie Vinoperfect dnevni fluid, 30 mL

Izdelki Vinoperfect imajo pomemben vpliv na sijaj kože in zagotavljajo zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki in vplivi prostih radikalov. <br> Izdelki Vinoperfect imajo pomemben vpliv na sijaj kože in zagotavljajo zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki in vplivi prostih radikalov.
15990 15990

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 23. 12. 2014 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna formula negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom.

Caudalie Vinoperfect dnevni fluid:
- okrepi svetlost kože,
- zagotavlja zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki in vplivi prostih radikalov,
- po uporabi bo koža sijoča in gladka.

Fluid se hitro vpija in vidno zmanjša pojav temnih madežev na koži.

Delovanje:
viniferin, ki deluje proti temnim madežem v sožitju z encimi, papajo, glikolno kislino, cassio angustifoglio in karitejevim maslom daje sijaj.

Uporaba:
nanesite zjutraj na očiščen obraz.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

V človeški naravi je, da verjamemo v popolno okrevanje in v srečen konec, zlasti ko gre za otroke. Toda resnica je, da hude bolezni povzročijo v telesih otrok trajno škodo, tudi če se zdi okrevanje končano.

Razlogi so različni. Na primer, otroci, ki preživijo raka, so lahko bolj ogroženi zaradi prestanega zdravljenja kot zaradi ponovne pojavitve raka. Močna zdravila za kemoterapij o in obsevanja poškodujejo zdrave celice po vsem telesu. Posledica je, da imate trikrat višjo verjetnost, da boste imeli kronične zdravstvene težave kot nekdo, ki nikoli ni imel raka, in osemkrat višjo verjetnost za težka bolezenska stanja, pravi študija 10.000 kanadskih in ameriških pacientov z rakom v otroštvu.

Če ste imeli kot otrok revmatično mrzlico, imate 40 do 80 odstotkov verjetnosti, da boste dobili pankarditis - vnetje srca, ki lahko poškoduje zaklopke, ki pomagajo nadzorovati pretok krvi skozi vaše srce. Imate tudi višje tveganje za artritis, zlasti v prstih. Če ste imeli vse življenje astmo, lahko dolgotrajna uporaba inhalacijskih glukokortikoidov poveča tveganje za krhke kosti in zlome pozneje v življenju. Otroci, ki so preboleli otroško paraIizo (število primerov te bolezni je doseglo vrh v zgodnjih 50. letih 20. stoletja), pogosto s starostjo doživijo progresivno slabitev mišic.

Trajne škode hude bolezni v otroštvu ni mogoče izbrisati. Vendar lahko živite zdravo in s tem zmanjšate tveganje za novo bolezen. Če sodelujete s svojim zdravnikom in opravljate redne preglede, lahko opazite vsako porajajočo se težavo. Žal to počne le 20 odstotkov ljudi, ki so v otroštvu preboleli hudo bolezen.

Zdravo življenje ima veliko koristi. Toda za tiste, ki so v mladosti prestajali hudo bolezen, so duševne nagrade zdravega aktivnega odraslega življenja še posebno sladke. Poleg tega boste, če boste pozorni na dolgoročne učinke izzivov iz preteklosti, hitreje opazili z njimi povezane zdravstvene težave, ko jih je večina še ozdravljivih.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja