Caudalie Vinoperfect radiance serum, 30 mL

Caudalie Vinoperfect radiance serum za korekcijo barve polti je alternativa laserskemu odstranjevanju pigmentnih madežev. <br> Caudalie Vinoperfect radiance serum za korekcijo barve polti je alternativa laserskemu odstranjevanju pigmentnih madežev.
901709 15987

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna formula negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom.

Caudalie Vinoperfect radiance serum:
- deluje globinsko na pigmentne madeže in pušča enakomerno polt,
- naredi korekcijo barve polti,
- je alternativa laserskemu odstranjevanju pigmentnih madežev.

Delovanje:
viniferin, ki deluje proti temnim madežem, poživljajoča meta in kumina ter vlažilno olivno olje.

Uporaba:
zjutraj nanesite sloj seruma, pred kremo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

V človeški naravi je, da verjamemo v popolno okrevanje in v srečen konec, zlasti ko gre za otroke. Toda resnica je, da hude bolezni povzročijo v telesih otrok trajno škodo, tudi če se zdi okrevanje končano.

Razlogi so različni. Na primer, otroci, ki preživijo raka, so lahko bolj ogroženi zaradi prestanega zdravljenja kot zaradi ponovne pojavitve raka. Močna zdravila za kemoterapij o in obsevanja poškodujejo zdrave celice po vsem telesu. Posledica je, da imate trikrat višjo verjetnost, da boste imeli kronične zdravstvene težave kot nekdo, ki nikoli
ni imel raka, in osemkrat višjo verjetnost za težka bolezenska stanja, pravi študija 10.000 kanadskih in ameriških pacientov z rakom v otroštvu.

Če ste imeli kot otrok revmatično mrzlico, imate 40 do 80 odstotkov verjetnosti, da boste dobili pankarditis - vnetje srca, ki lahko poškoduje zaklopke, ki pomagajo nadzorovati pretok krvi skozi vaše srce. Imate tudi višje tveganje za artritis, zlasti v prstih. Če ste imeli vse življenje astmo, lahko dolgotrajna uporaba inhalacijskih glukokortikoidov poveča tveganje za krhke kosti in zlome pozneje v življenju. Otroci, ki so preboleli otroško paralizo (število primerov te bolezni je doseglo vrh v zgodnjih 50. letih 20. stoletja), pogosto s starostjo doživijo progresivno slabitev mišic.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja