Caudalie Vinopure set, 1 set

Trije izdelki za nego kože iz katere želite odpraviti madeže, so združeni v set Vinopure, ki vključuje naravne sestavine. Trije izdelki za nego kože iz katere želite odpraviti madeže, so združeni v set Vinopure, ki vključuje naravne sestavine.
31417 31417

Ocene in mnenja

Opis

Trije izdelki za nego kože iz katere želite odpraviti madeže, so združeni v set Vinopure, ki vključuje naravne sestavine.

Karakteristike seta Vinopure

  • za kožo z nepravilnostmi
  • vsebuje infuzijski serum Vinopure
  • dodani dve darilci: čistilni gel in tonik
  • izdelki ne vsebujejo parabenov ter mineralnih olj
  • brez fenoksietanolov, ftalatov in sestavin živalskega izvora

Delovanje Vinopure seta

S kožnimi nepravilnostmi se srečuje marsikdo tudi po obdobju pubertete. Nekateri se v odrasli dobi celo prvič srečajo z izbruhi aken ali mozoljev. Nepravilnosti na koži so v današnjem času posledica povečanega stresa ter negativnih vplivov zunanjih dejavnikov. Z setom Vinopure učinkovito negujete kožo, ki je mešana ali mastna in se spopada z madeži na koži.

Čistilni gel za čiščenje je odličen prvi korak v negi kože, saj je čiščenje kože ključnega pomena. Z naravnimi sestavinami, dodano naravno salicilno kislino, polifenoli grozdnih semen in organskimi eteričnimi olji učinkovito očisti kožo, brez dodatnega izsuševanja. Medtem ko odstrani vidne madeže vpliva tudi na odvečni sebum.

Tonik za čiščenje kože je odličen vmesni korak med čiščenjem in negovanjem kože. S svojo naravno formulo poskrbi, da je koža primerno očiščena in pripravljena na nanos naslednjega izdelka.

Infuzijski serum Vinopure Blemish Control je izredno lahek in se ob stiku s kožo kar stopi. Tako lahko učinkovito deluje in brez težav odpravi vidne nepravilnosti na koži. Vpliva tudi na manjšo vidnost por in prispeva k boljši kožni teksturi. Učinkovit je zaradi koncentriranih aktivnih sestavin, ki so v 98% naravnega izvora. Serum ima blag piling učinek, ki odpira pore in vpliva na pojav kožnih nepravilnosti. Za izdatno vlaženje seruma poskrbi dodana hialuronska kislina. S pomočjo naravne rožne vode se ob nanosu seruma uravna sebum ter omeji oksidacija. Prijetno lahka gel tekstura seruma se vpije v kožo in pušča prijeten svež občutek.

Uporaba izdelkov

Čistilni gel za čiščenje uporabite vsako jutro in vsak večer, da dobro očistite kožo. Nanesite na vlažen obraz in nežno vmasirajte v kožo. Po končanem čiščenju temeljito izperite.

Tonik za čiščenje kože nanesite na kožo po tem, ko jo očistite s čistilnim gelom. Nekaj tonika kanite na vatirano blazinico in nanesite po celotni površini obraza.

Infuzijski serum Vinopure Blemish Control uporabite kot zadnji korak in prav tako nanesite vsako jutro in vsak večer. Serum je primeren tudi za ciljano delovanje, če ga nanesete zvečer izključno na problematične predele. Ob nanosu se izogibajte predelu okoli oči.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov