Caudalie Vinosource Riche bogata bogata obnavljajoča krema, 40 mL

Bogata tekstura masla je primerna za intenzivno hranjenje (do 100%) in obnovo celo najbolj suhe kože. Bogata tekstura masla je primerna za intenzivno hranjenje (do 100%) in obnovo celo najbolj suhe kože.
803278 19338

Ocene in mnenja

Opis

Bogata tekstura masla je primerna za intenzivno hranjenje (do 100%) in obnovo celo najbolj suhe kože. 92% sestavin je naravnega izvora. Občutek napetosti se zmanjša, dehidracija kože je preprečena. Krema ne pušča mastnega sloja na koži. Sladek vonj daje sladka pomaranča, sivka in sandolovina pa pomirjata.

Sestavine:

Grozdno olje in borage v kombinaciji z ekstraktom kostanja hranijo, obnavljajo in vračajo koži lipide. Vinolevure® preprečuje dehidracijo in zvišuje imunski sistem kože . Skvalan olive in rastlinski glicerin zmanjšujejo občutek zategnjenosti. Polifenoli iz grozdnih pešk imajo dvojno delovanj: antioksidativno (proti prostim radikalom) hkrati pa ščitijo hialuronsko kislino, da bi koža ostala mladostnega videza.

Uporaba:

Nanesemo zjutraj in zvečer na obraz in vrat.
Brez parabenov, fenoksietanola, ftalatov, mineralnih olj, sintetičnih barvil, natrijevega lauret sulfata. Ne vsebuje živalskih sestavin. 92% naravnih sestavin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Mooresova priporoča zmerno raven vlaknin.

Med 3 in 6 g. »Žita z več vlakninami vsebujejo več otrobov - visokovlakninskega, vendar prehransko ne tako bogatega zunanjega ovoja zrna. To služi enemu namenu - uČinkoviteje potiskati stvari skozi črevesje. Žita z veliko otrobi ne vsebujejo kalčka ali endosperma žita, v njem pa so vse odlične maščobe, vitamini in fitohranila. Če uživate polnozrnata žita, stročnice, sadje in zelenjavo, potem ne potrebujete žit z visoko vlakninsko sestavo. Če pa bi navsezgodaj raje zmanjšali količino zaužitih vlaknin, ne pozabite pozneje čez dan vključiti prvih polnozrnatih žit, da nadoknadi te manjkajoče hranilne snovi.«

Ne puščajte mleka Vitamini B, ki so dodani žitom, se hitro prenesejo v mleko. Zato z žlico zajemite vse mleko z dna skodelice, da dobite popoln prehranski dar iz žit.

So visokovlakninska žita za vas novost? Vmešajte vanje polovico svojih starih n<tiljubših. Dobili boste veliko več vlaknin kot prej, obenem pa boste olajšali prehod na novo zajtrkovalno navado. Naslednji teden si zapolni te skodelico z dvema tretjinama visokovlakninskih in eno tretjino vaših starih. Teden zatem poskusite potresiti malo vaše stare vrste kot posip čez novo priljubljeno žito.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja