Caudalie voda za čiščenje obraza, 200 mL

Micelarna voda Caudalie za nežno čiščenje in odstranjevanje ličil, primerna tudi za najbolj občutljive predele okrog oči. <br> Micelarna voda Caudalie za nežno čiščenje in odstranjevanje ličil, primerna tudi za najbolj občutljive predele okrog oči.
802212 16002

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki Caudalie so zasnovani za ženske, ki nočejo izbirati med učinkovitostjo in naravnostjo, luksuzom in ekologijo.

Micelarna voda za nežno čiščenje in odstranjevanje ličil:
- ličila temeljito odstrani,
- primerna je tudi za najbolj občutljive predele okrog oči.

Delovanje:
ekstrakt candeia naredi kožo mehko, vlažilni rastlinski glicerin kožo vlaži.

Uporaba:
nanesite 2x dnevno, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ko se ptički ženijo - 12. marec

Koliko se nas še spomni, da 12. marca praznujemo gregorjevo? Poučili so nas, da je to dan, ko se ptički ženijo oz. da je dan zaljubljencev. Nekateri ne marajo pocukranega Valentinovega dneva, zato raje...

Preberi več...

Ali ste vedeli

?ali pomirjevala za daljše obdobje. Izrazite svojo zaskrbljenost glede njihovih dolgotrajnih učinkov in bodite iskreni, če menite, da ste lahko nagnje

Pri kroničnih bolečinah - kot so zaradi artritisa ali težav s hrbtom - uživajte raje acetaminofen. Ta ne draži želodca in v študijah ni zviševal krvnega tlaka kot ga NSAR. Hranite ibuprofen za zagone hude kratkotrajne bolečine. Na splošno je varno, če ga uživate do 10 dni, ne več!

Če morate redno jemati ibuprofen, si zavarujte želodec. Zaščitite se pred krvavitvami in razjedami z zdravilom, imenovan inhibitor protonske črpalke, ki preprečuje nastajanje dražeče želodčne kisline.

Ob poqostih glavobolih se posvetujte z zdravnikom glede zdravila za preprečevanje migren. Številni h glavobolom nagnjeni ljudje imajo migrene, ki jih je mogoče z ustreznimi zdravili hitro ustaviti.

Preverite alternativne strategije za lajšanje bolečin. Za artritične bolečine so to lahko zmanjšanje telesne teže, rahla vadba, akupresura in dodajanje omega-3 maščobnih kislin k prehrani. Pri bolečinah v hrbtu sta telovadba in sproščanje stresa najpomembnejša. Pri glavobol ih se izogibajte sprožilcem, kot so določene vrste hrane, pijače in situacije (stres, nespečnost, huda lakota).

Jemljite pravilni odmerek vseh zdravil na recept. Ce niste prepričani, vprašajte svojega zdravnika ali lekarnarja.

Ne uživajte zdravil, ki povzročajo zasvojenost, več kot štiri mesece. Opozorite svojega zdravnika vsakič, ko vam želi predpisati sredstva proti bolečinam, antidepresive ali pomirjevala za daljše obdobje. Izrazite svojo zaskrbljenost glede njihovih dolgotrajnih učinkov in bodite iskreni, če menite, da ste lahko nagnjeni k zasvojenosti.

Bodite pozorni na skrita znamenja. Obstajajo znaki, da jemljete preveč pomirjeval ali da jih jemljete predolgo. To so lahko izguba spomina ali pozabljivost, pretirana zaspanost, občutek čustvene nezainteresiranosti ali neodzivnosti ter pogosti padci ali opotekanje.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja