Cavalier Gourmet čokoladne kapljice, 300 g

<strong>Cavalier Gourmet čokoladne kapljice predstavlja čokolado, ki je namenjena predvsem kuharskim užitkom ter delu s čokolado. </strong> Cavalier Gourmet čokoladne kapljice predstavlja čokolado, ki je namenjena predvsem kuharskim užitkom ter delu s čokolado.
924237 10093

Ocene in mnenja

Opis

Cavalier Gourmet čokoladne kapljice predstavlja čokolado, ki je namenjena predvsem kuharskim užitkom ter delu s čokolado.

Cavalier čokolada v kapljicah je večinoma sestavljena iz temne čokolade in sicer 85 % in je pripravljena v obliki kapljic. Čokoladne kapljice so namenjene prijetnemu sladkanju, še posebej pa prehrani in preizkušanju novosti v kuharskih vodah.

Kapljice s kakavom so prijetno slajene s povsem naravnim sladilom stevijo, ki ne obremenjuje trebušne slinavke, ob enem pa poskrbi za prevencijo morebitne prekomerne produkcije inzulina. Kapljicam Cavalier niso dodana sintetična sladdila, dodana je le naravna stevija.

Kapljice so venomer dodatek, ko se želite posladkati, v primeru ko želite posladkati jutranje kosmiče ali želite popestriti svoj navaden jogurt.

Kapljice še posebej s pridom uporabite pri sami kuhi, saj dodatek kapljic nadomesti dodajanje navadne visoko kalorične in za telo obremenjujoče čokolade. Čokoladne kapljice so preprosto topljive in pri peki ne le nadomestijo, temveč presežejo klasično jedilno čokolado. Navadna jedilna čokolada ima namreč zelo nizek procent kakavovega prahu in po drugi strani visoko vsebnost sladkorjev, kar je za človeški organizem pogosto preveč obremenjujoče.

Čokoladna pena, čokoladne torte, čokoladni oblivi, piškoti s čokoladnimi kapljicami, muesli oplemeniten s temnimi čokoladnimi kapljicami… Si predstavljate, da bi jih lahko uživali brez slabe vesti, da bodo sladkorji v čokoladi vplivali na vašo telesno težo in na vaši zdravje?

Cavalier Gourmet čokoladne kapljice  je primeren vedno ko želite jedi dodati navdih in okus po čokoladi. Govorimo predvsem o sladicah vseh vrst, čokoladnih penicah, na kosmičih, jogurtih, pecivih ipd.

Čokoladne kapljice so namenjene tudi takrat, ko si želite hitrega razvajanja in se ob enem želite izogniti zelo redilnim oblikam navadnih čokolad, saj te vsebujejo visoke količine sladkorjev. Cavalier belgijska gourmet čokolada  vsebuje 85 % kakava v priročni obliki - pri peki se kapljice zlahka stopijo in utekočinijo.

Navadna čokolada za kuhanje oziroma tako imenovana jedilna čokolada je sicer boljša od mlečne čokolade, saj vsebuje okoli 40 % kakava, se pa ta vseeno ne more primerjati s temno čokolado, ki ga vsebuje kar 85 %.

Poskrbite za svoje zdravje in si privoščite Cavalier razvajanje - ne bo vam žal.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Koža

Tip 1 - Keltski tip: zelo svetla polt, veliko sončnih peg, svetli do rdeči lasje; koža na soncu vedno pordeči, nikoli porjavi (lastna zaščita kože: 5 do 10 minut).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cavalier Cavalier
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja