Cavalier SeaShells praline bonboniera, 125 g

<strong>Cavalier SeaShells praline bonboniera je primerna za vse, ki želijo izdelek podariti ali pa je bomboniera namenjena le za svoje osebno zadovoljstvo. </strong> Cavalier SeaShells praline bonboniera je primerna za vse, ki želijo izdelek podariti ali pa je bomboniera namenjena le za svoje osebno zadovoljstvo.
918288 10100

Ocene in mnenja

Opis

Cavalier SeaShells praline bonboniera je primerna za vse, ki želijo izdelek podariti ali pa je bomboniera namenjena le za svoje osebno zadovoljstvo.

Razvajajte sebe ali vašo ljubljeno osebo z cavalier pralinami ter posvetite svoji ljubljeni osebi čas in posebno pozornost - naj bo ta pozornost Cavalier škatljica prijetno zavajajočih pralin.
S Cavalier bonboniero Sea Shells ne morete zgrešiti, zato zagotovo brez pomote izkažete svojo naklonjenost.

Prelepa lična embalaža je lahko že kar darilo, razvajanje s pralinami pa je naravnost priporočljivo, saj so izdelki iz mlečne in bele čokolade, ki so veliko bolj zdravi v primerjavi s klasičnimi bonbonierami.

Cavalier bonboniera SeaShells praline prav tako ne vsebuje jajc, gensko spremenjenih organizmov (brez GSO), njene surovine pa niso bile izpostavljenje radiaciji. Sedaj si lahko privoščite gurmanski okus čokolade na veliko bolj zdrav način.

Imate pomisleke glede čokolade? Nikar, s Cavalier izdelki ni nikoli težav, saj so praline uravnotežene v svojih hranilnih vrendostih. Nivo sladkorja je zelo nizek, ne obremenjuje vašega telesa in predvsem trebušne slinavke. S Cavalierjem Sea Shells boste čokoladno presenečenje podarili z lahkotnejšimi občutki, kajti čokoladna bonboniera Cavalier SeaShells ne vsebuje dodanega sladkorja.

Čokoladice ne vsebujejo umetnih arom, konzervansov, ojačevalcev okusa, kemije ipd.

Cavalier SeaShells praline so pakirane v lično škatljico, zato so primerne kot priročno darilo.
Če vaša ljubljena oseba obožuje takšne sladke pozornosti, ji privoščite sedaj sladko in ob enem tudi zdravo pozornost.

S Cavalier pralineji ne boste zgrešili svojega namena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Koža

Tip 3 - Srednjeevropski tip: svetla do svetlorjava polt brez sončnih peg, temno plavi do rjavi lasje. Koža na soncu včasih pordeči, vedno porjavi (lastna zaščita kože: od 15 do 25 minut).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cavalier Cavalier
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja