Cavalier snack po izbiri, 24x20 g

Cavalier snack velja za majhno okusno čokoladico, primerno kot snack med obroki. Izdelek je majhna zdrava razvada, ki je primerna kot hiter, zdrav obrok.
10086 10086

Ocene in mnenja

Opis

Cavalier snack velja za majhno okusno čokoladico, primerno kot snack med obroki. Izdelek je majhna zdrava razvada, ki je primerna kot hiter, zdrav obrok.

Hiter grižljaj ali snack Cavalier  je primerna za vse tiste, ki živijo hitro in pogosto nimajo časa za zdrav ter hranljiv obrok. V takih primernih nikar ne posegajte po čokoladicah, napolnjenih s sladkorjem (še posebej ne take s predelanim sladkorjem).

Čokoladica je kakor nalašč za vse - manjše in velike ter je dobavljiva v treh različicah:
1. Tip: bela s koščki manga in maline
2. Tip: mlečna, lešnik praline
3. Tip: temna s pomarančo

Cavalier snack je zdrav hiter grižljaj, ki je namenjen vsem, ki želijo hitro potešiti željo po sladkem.

V tem primeru je najbolj primerna čokoladica ta s prijetno in mehko lešnikovo kremo. Ta je prava Belgijska čokolada, ki ima prestižen ter nadvse prijeten okus. Vaše brbončice vam bodo hvaležne.

Temna čokoladica Cavalier s prijetnim okusom po pomaranči. Izdelek zadovolji še tako zahtevnega gurmana - primerna je tako za male in velike.

Cavalier mangova čokolada vas pripelje v prijetno vzdušje tropov in razvname vaše brbončice. Izdelek je kakor nalašč za vse, ki želijo preizkusiti saden tip hitrega grižljaja Cavalier.

Cavalier majhni zalogajčki delujejo zares prijetno sladkobno, čeravno izdelek ni dodatno sladkan, pač pa vsebuje le dodano stevijo in eritrol. Prav tako čokoladica Cavalier ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov (GSO) ali ojačevalcev okusa, saj je že sama po sebi dovolj okusna in prijetna.

Snack Praline milk je kot majhna in okusna čokoladica (samo 100kcal) zelo primerna za  hitro in zdravo "zadovoljitev", bodisi odraslih ali bodisi otroških želja po sladkem.

Priloge

Sestavine


Pomaranča:
Sestavine: Kakavovo maslo, dietne vlaknine (dekstrin, prebiotik inulin, oligofruktoza), kakav, naravna sladila (eritritol, stevia), lešniki, pšenična moka, sladilo maltitol, mleko v prahu, rastlinska maščoba (izbriši:palmovo, sončnično, repično, bombaževo), hidrogenirana kokosova maščoba, sirotka v prahu (mleko) , naravne arome, kakav v prahu, emulgator: sojin lecitin,  zmrznjeni koščki pomaranče, barvilo:karamela, kislo testo: soda bikarbona, sol.

Mango:
Sestavine: Kakavovo maslo, mleko v prahu, dietne vlaknine (dekstrin, inulin, oligofruktoza), sirotka v prahu (mleko), naravna sladila (eritritol, stevia), posneto mleko v prahu, koščki sušenega  mangota in  malin , emulgator: sojin lecitin, naravne  arome.

Kakavovo maslo, dietne vlaknine (dekstrin, inulin, oligofruktoza), sirotka v prahu, naravna sladila (eritritol, stevia), rastlinska maščoba (palmovo, sončnično, repično, bombaževo), emulgator: sojin lecitin, posneto mleko v prahu, zmrznjeni koščki pomaranče, naravne barve in arome. Delež kakava minimalno 55%.

Proizvedeno v tovarni kjer predelujejo mlečne beljakovine, žito in oreščke.

Hranilne vrednosti (za 100 g)

Energijska vrednost 460kcal (1924kJ)

  • Beljakovine: 5,5 g
  • Ogljikovi hidrati: 24 g (polioli 8,8 g, sladkorji 9,8 g)
  • Maščoba: 36,7 g (nasičenih 20,8 g)
  • Sol: 0,2 g
  • Vlaknine: 28,3 g

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Koža

Zaščitni faktor (LSF), ki je naveden na izdelku za zaščito pred soncem, se nanaša izključno na zaščito pred UVB-žarki. Takšna norma za zaščito pred UVA-žarki še ne obstaja, po navadi je naveden tako imenovani avstralski standard. Ta standard dosežejo izdelki, .ki vpijejo vsaj 90 odstotkov vseh UVA-žarkov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cavalier Cavalier
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja