x
Vse kategorije
Cedralex poživljajoča krema za noge, 75 ali 150 mL
Cedralex poživljajoča krema za noge, 75 ali 150 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Cedralex poživljajoča krema za noge, 75 ali 150 mL

Proizvajalec: Servier

Cedralex je poživljajoča krema za noge in pomaga blažiti občutek utrujenih in težkih nog.

Cena: 14,59 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabenoge
Predel uporabenoge
Tip izdelkakrema

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Marko*** | 25. 12. 2017 16:11
Še ni učinka
Kremo sem šele pričel mazati - sporočim malce kasneje, ko bodo vidni kaki opazni efekti...

Opis

Cedralex je poživljajoča krema za noge in pomaga blažiti občutek utrujenih in težkih nog.

Cedralex poživljajoča krema za noge je narejena iz ekstrakta citronovca, ki raste na francoskem otoku Korzika - na dragulju mediterana. Njegovi beli cvetovi sladkobnega vonja se razvijejo v velik ovalen sadež z debelo razbrazdano lupino. Sadeže oberejo med septembrom in novembrom, tik preden dozorijo in so še svetlo zelene barve.

Ekstrakt sadeža korziškega citrinovca je zaradi svojega svežega in poživljajočega učinka cenjen že stoletja.

Cedralex je primeren za sprostitev, osvežitev in navlažitev nog.

Cedralex poživljajoča krema za noge takoj po nanosu noge hladi in pomaga blažiti občutek težkih ter utrujenih nog. Njena bogata in nežno odišavljena tekstura daje koži mehkobo in vlažnost.

Cedralex poživljajoča krema za noge ni mastna in ne pušča madežev, zato je primerna za uporabo v vsakem trenutku dneva, da nogam povrne svežino ter lahkotnost.

Bodimo prijazni do kože - splošno

Nezdravljena KVB lahko začne povzročati resne zdravstvene probleme, vemo da pri težji obliki pride do nastanka ran na golenih. Zato se postavlja vprašanje, kako jo zdravimo, kaj je učinkovito in kaj ne.

Zdravljenje kronične vnetne bolezni ven poteka mehansko s kompresijo, farmakološko z ustreznimi venoaktivnimi zdravili (npr. Detralex) ali kirurško pri že napredovali stopnji. Nadvse pomembno je njeno zgodnje odkrivanje, s katerim lahko preprečimo napredovanje. Na prvem mestu je zato vsekakor konvencionalno zdravljenje, ki ga na osnovi diagnoze predpiše zdravnik. Bolezni pa žal ne moremo pozdraviti z nanašanjem kreme ali mazila. Le-ta so namenjena lajšanju morebitnih estetskih težav, ki so lahko posledica stanja, nikakor pa nimajo zdravilnih učinkov.

Nega s kremo je nujna za podporno nego prizadete kože

Vnetje, ki se dogaja v telesu je pogostokrat vzrok za številne bolezni ali pospeševanje le-teh. Kreme in različna mazila učinkujejo na površini kože, kamor se tudi nanesejo in preko povrhnjice ne morejo prodreti do vzroka nastanka težave. Zato je potrebno ustrezno zdravljenje, ki je usmerjeno s strani zdravnika, lajšanje simptomov pa je priporočljivo kombinirati z nego kože z ustrezno kremo, s katero lahko vplivamo na spremembo videza kože oz. si pomagamo pri tistih posledicah bolezni, ki so vidne na koži. Prof. šabovič je prepričan, da je tu uporaba kreme vsekakor priporočljiva in naj na nego nikar ne pozabimo. »Zelo radi negujemo kožo na obrazu, a le redko pomislimo da bi negovali tudi kožo na golenih. Kreme so lahko učinkovite pri denimo dehidrirani, luskasti in rdeči koži, in naj bodo del celotne obravnave KVB.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Mesto uporabenoge
Predel uporabenoge
Tip izdelkakrema

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.