Cellagon Felice vitaminski napitek, 500 mL

<strong>Cellagon Felice vitaminski napitek je izredno prijeten napitek odličnega okusa po jagodah. <br></strong> Cellagon Felice vitaminski napitek je izredno prijeten napitek odličnega okusa po jagodah.
14338 14338

Ocene in mnenja

Opis

Cellagon Felice vitaminski napitek je izredno prijeten napitek odličnega okusa po jagodah.

Prijeten napitek Cellagon Felice vsebuje predvsem komponente (na primer biotin), ki pripomorejo k lepši koži, izboljšanju njenega stanja, k izboljšanju izgleda nohtov ter keratinoznega tkiva nasploh in las.

Tekoč napitek Cellagon Felice tako vsebuje sledeče sestavine: aloe vera, številni vitamini in mineralne snovi, L karnitin, ekstrakt grozdja, fosfolipide ter stevijo, ki velja kot sladilo brez kalorične vrednosti.

Prehranski napitek bo tako oslajen z sladilom, ki ne obremenjuje želodčne slinavke, ter ne obremenjuje proizvodnje inzulina prek razumnih meja.

Priprava Cellagon Felice napitka

Pomešaje 35 mL Cellagon Felice koncentrata z 210 mililitrov navadne ali gazirane voe. Za namene odmerjanja je prisoten tudi merilni pokrovček, za bolj natančno odmerjanje koncentrata.

Koncentrat Cellagon Felice pred uporabo vedno temeljito pretresite, da se pomešajo vse komponente.

Splošno o potrebah in lepoti kože

Koža je naše ogledalo - tako kot se počutimo, takšna bo koža tudi na izgled. Če ste zaljubljeni je na predelu obraza nekoliko rdečična, prav tako je, če zardite od nerodnosti. Stres izrazito negativno vpliva na sam izgled kože, na izgledu kože pa se izrazito hitro projecirajo vse negativne razvade današnjega sveta.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

To zaupanje je zelo pomembno. Tudi brez njega lahko preživiš. Toda potem se je dobro zavedati, da tega zaupanja nimaš na voljo.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Herbaria Herbaria
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede