Celuna cokle UNA v modri barvi

Ima lastnost samouničevanja bakterij in glivic.
474258 6298

Ocene in mnenja

Opis

Podplat je iz bukovega lesa, ki ima lastnost samouničevanja bakterij in glivic. Vrhnji del je iz naravnega usnja, ki ne povzroča glivičnih obolenj in alergijskih reakcij. 
CELUNIN podplat je anatomski in edinstveno oblikovan, ki neguje in sprošča stopala. Odlikuje ga poseben naklon, ki uporabnika ''prisili'' k pravilni in zravnani drži. Na ta način dosežemo in ohranjamo dober tonus mišic. Mišice zadnje strani stegen in zadnjice se okrepijo, koža in mišice so bolj napete, celulitne jamice pa izginejo. že po nekaj tednih redne uporabe! Okrepijo se tudi obhrbtenične mišice, učvrsti se zadnjica, ki tako dobi zdrav, napet in športen videz.


CELUNO nosite prvi dan le eno do dve uri, nato pa postopoma podaljšujte nošenje. Na ta način se bodo vaše noge navadile na poseben anticelulitni anatomski podplat. Če boste pozornost posvetili tudi pravilni prehrani, boste že po nekaj tednih izredno zadovoljni s svojim izgledom in zmanjšanim celulitom.

Modeli:

KETI - zaprti model v štirih barvah: beli, modri, roza in svetlo zeleni.
UNA - odprti model v štirih barvah: beli, modri, roza in svetlo zeleni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Ptičja dresen, moljavka Polygonum aviculare
Rastlina vsebuje med drugim tudi sluzi, čreslovine in kremenčevo kislino. V ljudskem zdravilstvu uporabljajo poparek (1-2 žlički posušenega in zdrobljenega zelišča na skodelice, počakati 10 minut) proti blagemu kataralnemu vnetju sluznice zgornjih dihalnih poti in vnetjem ustne sluznice, zunanje po v obkladkih pri oskrbi ran. Ptičja dresen spodbuja izločanje seča, zato je pogosto sestavina čajev za očiščevanje krvi. Poleg tega ji pripisujejo blagodejno delovanje na krvne kapilare. Ptičja dresen dobro uspeva na pohojenih rastiščih, zato je ena najpogostejših pionirskih rastlin v naseljih.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Celuna Celuna
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja