Celuna cokle UNA v zeleni barvi

Ima lastnost samouničevanja bakterij in glivic.
6306 6306

Ocene in mnenja

Opis

Podplat je iz bukovega lesa, ki ima lastnost samouničevanja bakterij in glivic. Vrhnji del je iz naravnega usnja, ki ne povzroča glivičnih obolenj in alergijskih reakcij. 
CELUNIN podplat je anatomski in edinstveno oblikovan, ki neguje in sprošča stopala. Odlikuje ga poseben naklon, ki uporabnika ''prisili'' k pravilni in zravnani drži. Na ta način dosežemo in ohranjamo dober tonus mišic. Mišice zadnje strani stegen in zadnjice se okrepijo, koža in mišice so bolj napete, celulitne jamice pa izginejo. že po nekaj tednih redne uporabe! Okrepijo se tudi obhrbtenične mišice, učvrsti se zadnjica, ki tako dobi zdrav, napet in športen videz.


CELUNO nosite prvi dan le eno do dve uri, nato pa postopoma podaljšujte nošenje. Na ta način se bodo vaše noge navadile na poseben anticelulitni anatomski podplat. Če boste pozornost posvetili tudi pravilni prehrani, boste že po nekaj tednih izredno zadovoljni s svojim izgledom in zmanjšanim celulitom.

Modeli:

KETI - zaprti model v štirih barvah: beli, modri, roza in svetlo zeleni.
UNA - odprti model v štirih barvah: beli, modri, roza in svetlo zeleni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Kačja dresen, kačja trava Polygonum bistorta
Srednjeveški zeliščarji so sklepali, da je svojevrstno zvita korenika znamenje zdravilnost te rastline ob kačjem piku. Po kačasti koreniki
je dobila ta dresen tudi svoje ime. Zaradi velike vsebnosti čreslovin pa lahko to zelišče zares pomaga pri driskah. Priporočljiv je čaj (2 žlički zdrobljene korenike na skodelico, dati v mlačno vodo in pustiti več ur), ki je dober tudi za grgranje pri vnetjih v ustni votlini in žrelu. Valjasta in zelo gosta socvetja so podobna zobnim ščetkam in so izvrstna čebelja paša. Mlade liste lahko pripravimo tudi kot zelo okusno divje sočivje.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Celuna Celuna
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja