CeraVe vlažilna nega za obraz ZF 25, 52 mL

CeraVe vlažilna nega za obraz z zaščitnim faktorjem 25 vaši koži nudi tri esencialne ceramide, jo optimalno in dolgotrajno navlaži in zaščiti pred nevarnimi sončnimi žarki. CeraVe vlažilna nega za obraz z zaščitnim faktorjem 25 vaši koži nudi tri esencialne ceramide, jo optimalno in dolgotrajno navlaži in zaščiti pred nevarnimi sončnimi žarki.
424919 33011

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Ksenja **** 7. 04. 2021 11:24
Kremo uporabljam zjutraj kot vlažilno kremo po čiščenju s penečim gelom za obraz iste znamke. Nanese... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

CeraVe vlažilna nega za obraz z zaščitnim faktorjem 25 vaši koži nudi tri esencialne ceramide, jo optimalno in dolgotrajno navlaži in zaščiti pred nevarnimi sončnimi žarki.

Lastnosti vlažilne nege za obraz CeraVe

  • za normalno do suho kožo
  • z zaščitnim faktorjem 25
  • lahek losjon
  • vsebuje 3 esencialne ceramide
  • ne vsebuje dišrav
  • nekomedogeno

Delovanje CeraVe vlažilne nege za obraz z zaščitnim faktorjem

Čudovita kombinacija treh esencialnih ceramidov, hialuronske kisline, glicerina, niacinamida, holesterola, fitosfingozina in filtrov za zaščito pred soncem , tvori vlažilno negi za obraz CeraVe.

Odličen izbor za vse tiste, ki si želite dobrega vlaženja in zaščite kože pred nevarnimi UV žarki. Zaščitni faktor 25, zagotavlja širok spekter zaščite pred UVA in UVB žarki. Odlično zaščiti tudi občutljivo kožo, ki je izpostavljena nevarnim UV žarkom. Kljub zaščiti krema kože ne obteži.

CeraVe lahek vlažilni losjon za obraz je posebno primeren za osebe z normalno do suho kožo. Prisotni esencialni ceramidi prispevajo k boljši kožni barieri. Vaša koža bo tako zaščitena pred dodatnim izsuševanjem in prodiranjem nečistoč iz okolja v globlje plasti kože. Ceramidi so namreč lipidi, ki so naravno prisotni v koži. Med kožnimi celicami ustvarjajo povezavo in skupaj s kožnimi celicami ustvarjajo zaščito za kožo, da je ta manj dovzetna za negativne vplive okolja in da je zaščitena pred pretiranim izsuševanjem.

Za dolgotrajno hidratacijo po nanosu CeraVe vlažilne nege za obraz z zaščitnim faktorjem, poskrbi tehnologija MVE. Vaša koža bi tako nadzorovano in dolgotrajno navlažena, ob tem pa zaščitni faktor nudi še zaščito pred soncem. Hidracija lahko traja kar do 24 ur in toliko časa bo tudi kožna bariera učinkovito ščitila kožo zaradi prisotnih treh esencialnih ceramidov.

Uporaba vlažilne nege za obraz

CeraVe vlažilno nego za obraz z zaščitnim faktorjem nanesite vsako jutro na očiščen obraz. Z nežnimi gibi vtrite na celotno površino obraza in tudi na predel vratu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: CeraVe CeraVe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja