Champ-Richer šampon za mladičke psov, 250 mL

Champ-Richer šampon za mladičke psov je inovativen šampon za občutljivo psičkovo dlako in kožo. Champ-Richer šampon za mladičke psov je inovativen šampon za občutljivo psičkovo dlako in kožo.
7015 7015

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

Champ-Richer šampon za mladičke psov je inovativen šampon za občutljivo psičkovo dlako in kožo.

Šampon za občutljivo psičkovo dlako in kožo.

Karakteristike šampona za mladičke

- Vsebuje naravno olje sladkega mandlja in D-pantenol;
- Z izjemno nežnostjo odstranjuje umazanijo in ohranja zaščitno kožno pregrado;
- Dlako naredi mehko in sijočo;
- Aroma sivke zagotavlja terapevtski učinek, ki pomaga sprostiti in zmanjšati stres, povezan s postopki nege;
- Brez mila, parabenov.

Navodila za uporabo Champ-Richer šampona

Pred umivanjem temeljito skrtačite dlako. Navlažite dlako z mlačno vodo. Na več predelov nanesite majhno količino šampona in masirajte, dokler se ne speni. Temeljito sperite. Po potrebi ponovite. Oči, ušesa in gobec hišnega ljubljenčka zaščitite pred vodo. Šampon je koncentriran in ga je treba pred nanosom razredčiti na naslednji način: 1 potisk šampona s 5x več vode.

Sestavine INCI veterinarskega šampona

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Laureth Sulfate, Lauramidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Oleamide DEA, Panthenol, Hydrolyzed Collagen, Castor Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Chloride, Allantoin, Parfum, Sodium Benzoate.

Shranjevanje
Hraniti izven dosega otrok in živali.

Opozorilo
Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Gremo na luno
Spodbujajte otroke k ustvarjalni igri. Na začetku jim lahko predlagate nekaj zamisli in priskrbite predmete, s katerimi se lahko ustvarjalno igrajo. Pokažite jim, kako lahko na metli odletijo na luno, poiščejo škrate ali zgradijo grad. Kmalu se bodo v igro povsem zatopili. Običajno je za začetek povsem dovolj, če otroci dobijo nekaj preprostih igrač; kot so lonci in kozice, skledo vode ali pladenj z mivko. Nobene potrebe ni, da bi jim morali kupiti drage, že narejene igrače. Otroci uživajo, če lahko med igro odkrijejo svoj način igranja. 
Narediva jez
Otroci vseh starosti imajo radi veliko prostora zase in občutek svobode. Oboje dobijo na prostem. Pokažite jim, kako lahko raziskujejo svoje okolje in se pri tem zabavajo. 

Tudi za obogatitev okolja z zanimivimi stvarmi v adolescenci so dokazali, da odpravi posledice nekaterih škodljivih posledic prednatalnega stresa in stresa, ki je nastal ob ločitvi od matere po rojstvu. Socialno vedenje se je občutno izboljšalo, v možganih pa se je raven stresnih kemičnih snovi precej znižala. Mladostniki so bili tudi manj anksiozni. Skratka, spodbudno okolje lahko do določene mere odpravi škodljive vplive negativnih izkušenj iz zgodnjega življenjskega obdobja.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Laboratorium DermaPharm Laboratorium DermaPharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov