Cheng Kuang krema, 20 g

Kremo Cheng Kuang uporabljamo pri težavah v mišicah ter malih in velikih sklepih, z njo blažimo posledice težav s sklepi. Kremo Cheng Kuang uporabljamo pri težavah v mišicah ter malih in velikih sklepih, z njo blažimo posledice težav s sklepi.
2022-01-26 16,83 €
596272 14011

Ocene in mnenja

Opis

Krema je izdelana po starodavnih receptih (Zong Yi Jin Jian knjiga). Gre za starodavno ljudsko modrost o negi telesa, opisani pa so tudi načini, kako z učinkovitimi naravnimi rastlinskimi izvlečki prispevamo k boljšemu počutju. Krema Cheng Kuang je rezultat preizkušenih starodavnih receptov in najnovejših znanstvenih dognanj. 
 
Sestava kreme je bogata z eteričnimi olji in izdelana iz izvlečkov skrbno izbranih, kakovostnih in zelo učinkovitih kitajskih zelišč. Skrbno izbrana kombinacija rastlinskih olj in izvlečkov predstavlja učinkovito formulo, ki kožo ohladi in s tem prispeva k boljšemu počutju. Na kožo, mišice in sklepe deluje blagodejno. 

Krema Cheng Kuang je prav tako učinkovita pri:

-  z njo blažimo posledice težav sklepov,
-  prav tako blažimo posledice pikov čebel, os, komarjev in drugih žuželk,
-  pri težavah v mišicah ter malih in velikih sklepih,
- pri lajšanju neprijetnih občutkov od udarcev in zvinov, 
- z njo zmanjšujemo posledice neprijetnosti mišic in

Sestavine in njihova vloga po TKM

* Resina Draconis
 
* Teaseed Oil - ima močan regenerativni učinek, je zelo dober antioksidant. Učinkovit je pri deralnih težavah, blagodejno deluje na kožo in je zelo bogat z vitamini in minerali (A,B,D, fosfor, magnezij, kalcij, železo, mangan). 
 
* Borneol - je hladen (hladi), oster, aromatičen (imenovan rastlinski mošus). Veliko se uporablja tudi v parfumeriji in kozmetiki, osveži um, preganja komarje in insekte, ima celo antikorozijske učinke. Kot dodatek ga uporabljajo v proizvodnji živil, žvečilnih gumijev in cigaret. 
 
* Cassia OiJ
 
* Peppermint Oil - blaži znake pri sindromu razdraženega črevesa
 
* Camphorated Oil
 
Napotek: Prodiranje rastlinskih učinkovin v podkožno tkivo pospešimo, če se pred uporabo okopamo ali oprhamo s toplo vodo ter se obrišemo do suhega. Tako naredi povrhnjico kože bolj propustno. 
Kremo nanesemo na ustrezne predele na telesu večkrat dnevno in jo z rahlimi krožnimi gibi vtiramo v kožo. 
 
Koža po nanosu kreme normalno diha. Izdelek je mikrobiološko in kemijsko testiran. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Operacija medvretenčne ploščice

Posebej priporočljivo je  hrbtno plavanje. Potrebno se je čimveč gibati, skrbeti za primerno telesno težo in paziti pri dvigovanju bremen. Glede na delovno mesto bolnika je včasih potrebna tudi ocena pred invalidsko komisijo Zavoda za invalidsko in pokojninsko zavarovanje Slovenije, zaradi ocene preostale delazmožnosti. Postopek izvede vaš zdravnik družinske medicine.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cheng Kuang Cheng Kuang
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede