Cheng Kuang obliž

Specifične lastnosti posameznega zelišča in njihov skupni usklajeni učinek blagodejno vplivajo na mišice in sklepe. Specifične lastnosti posameznega zelišča in njihov skupni usklajeni učinek blagodejno vplivajo na mišice in sklepe.
2022-01-26 15,96 €
470848 14009

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Denis **** 9. 02. 2020 12:16
Samolepilni obliži so name pustili velik pečat, pred tem sem uporabljal obliže slovenskega proizvaja... Preberi več
Irena **** 24. 01. 2016 01:00
Do sedaj sem koristila samo 3 obliže ,ki so presenetljivo delovali zelo učinkovito.Uporabila sem jih... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

OKORELI SKLEPI, SKELETNE MIŠICE
 
Obliži so naravno sredstvo za nego telesa (predvsem za skeletne mišice ter male in srednje velike sklepe). Obliž je bogat z eteričnimi olji in izdelan iz skrbno izbranih, kakovostnih in zelo učinkovitih kitajskih zelišč. 
 
Najnovejša bio tehnologija je osnova na principu starodavnih receptov, ki so zapisani v knjigi Zong Yi Jin Jian. V njej so ljudski modreci zapisali tisočletne izkušnje nege telesa z vsemi načini, kako z naravnimi rastlinskimi izvlečki prispevati k boljšemu počutju. 

Ali je uporaba smiselna pri težavah v malih in velikih sklepih, pri zvinih in udarcih, pri artrozi, pri blaženju artritisa, pri revmi?

Izdelka vsekakor ne nanašajte na sluznice, saj je lahko delovanje precej neprijetno! Obliž nalepite na površino nepoškodovane kože telesa.

Najbolj optimalna uporaba obližov Cheng Kuang je souporaba s pršilom Cheng Kuang. Pršilo uporabimo doma, obliže pa si nalepimo ob odhodu v službo ali na potovanje. 

Sestavine in njihova vloga po TKM:

* YellowWax - se uporablja pri pripravi krem in mazil, obližev in svečk. Seme Momordicae - uporablja se za zmanjšanje težav. Castonbean Seed - učinkuje regenerativno. 
 
* TKM Colophonium - uporabljajo ga kot vezivo in kot negovalne podlage. Root of Chinese Clematis - iz telesa izganja veter in mraz, zato pravijo, da čisti meridiane (energetske kanale).  Po Tradicionalni kitajski medicini (TKM) pomaga spodbuditi pretok qi (energija) in krvi skozi telesne meridiane, lajša nelagodje, ki jih povzročajo zastoji tekočine v telesu. Uporablja se za tretma stanj, ki jih povzročajo veter, mraz in vlaga.
 
*  Frankincense - je običajno v obliki olja, ki pospešuje rdečičen izgled kože. Včasih so ga uporabljali celo za tretma gobavosti. 
 
* Menthol - mišični krči, zvini in podobno. 
 
* Myrrh - v TKM je mira opisana kot grenka in pikantna, z nevtralno temperaturo. Uporablja se za lajšanje težav kože, lišajev in ekcemov.
 
* Vaselin - uporablja se za preprečevanje izhlapevanja vlage iz kože. Sesame oil - ima močan regenerativni učinek, rastlinskim ekstraktom, oljem in drugim učinkovinam omogoča lažje »prodiranje« v podkožje. 
 
* Metil salicilat - ista snov se nahaja tudi v aspirinu - ta pa se uporablja se za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih. 
 
* Resin - v obližih opravlja funkcijo lepila, v kremah pa ima efekt regeneracije
 
* Zink Oxide - učinkuje kot zaščitna bariera, učinkovito suši prizadeti predel. 
 
 
Rahlo prožni obliži ne vsebujejo steroidov. Skrbno izbrana kombinacija rastlinskih olj in ekstraktov najprej kožo ohladi nato pa ugodno vpliva na njen rdečičen izgled in s tem prispeva k boljšemu počutju. 
 
Obliži Cheng Kuang delujejo 24 ur. Izdelek je mikrobiološko in kemijsko testiran. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Operacija medvretenčne ploščice

Kakšne težave in zaplete lahko pričakujete po operaciji medvretenčne ploščice?
Neposredno po operativnem posegu je možno, da pride do vnetja operativne rane in krvavitve iz operativne rane. Uspeh operativnega zdravljenja je dober, vendar v določenem odstotku ne prinese pravega uspeha, saj v operativnem območju lahko ostanejo brazgotine, ki dražijo živčne korenine in povzročajo bolečine. Po operaciji je približno 70 % bolnikov skorajda brez težav, oziroma so le-te neznatne, 30 % bolnikov pa še naprej pestijo bolečine. To je odvisno predvsem od bolnikove konstitucije oziroma njegove nagnjenosti k brazgotinjenju.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Cheng Kuang Cheng Kuang
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja