Chia semena, 500 g

Chia, semena rastline Chia iz ekološke pridelave so namenjena vsem tistim, ki želijo svojo prehrano obogatiti z beljakovinami in prehranskimi vlakninami. Chia, semena rastline Chia iz ekološke pridelave so namenjena vsem tistim, ki želijo svojo prehrano obogatiti z beljakovinami in prehranskimi vlakninami.
2021-02-28 15,59 €
476587 23710

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Chia, semena rastline Chia iz ekološke pridelave so namenjena vsem tistim, ki želijo svojo prehrano obogatiti z beljakovinami in prehranskimi vlakninami.

Chia semena so ekološke pridelave ter so vzgojena pod strogim nadzorom. Chia semena jedem ne dodajo dodatnega okusa, so povsem nevtralna zato jih lahko zaužijete z jogurtom ali z drugimi jedmi v tekočem stanju. Chia semena uživajo tako moški kot ženske, starostniki, študenti ter vsi, ki želijo nekoliko spremeniti svoj način prehranjevanja.

Opis izdelka:

Chia semena vsebujejo 2-krat več omega-3 maščobnih kislin kot atlantski losos, 5-krat več kalcija kot mleko in 2-krat več kalija kot banana.

Uporaba:

semena za 10 minut namočite v vodi v razmerju 1 : 5. Ena žlica semen lahko nadomesti eno jajce oz. 1/3 moke pri peki.

Sestavine:

Semena rastline Chia iz ekološke pridelave

Semena ne spremenijo okusa hrani, zato jih lahko dodamo različnih jedem, jogurtu in sokovom. Uživanje semen daje dolgotrajnejši občutek sitosti, predstavljajo pa tudi pomoč pri regeneraciji po športni aktivnosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov