Citizen CH456 merilnik krvnega tlaka

Digitalni merilnik krvnega tlaka - nadlaktni.<br><br>IHB prikaz neenakomernega bitja srca ter izjevno velik prikazovalnik. Digitalni merilnik krvnega tlaka - nadlaktni.

IHB prikaz neenakomernega bitja srca ter izjevno velik prikazovalnik.
19297 19297
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Citizen CH456 merilnik krvnega tlaka  je nadlaktni merilnik z 90 spominskimi mesti.

Citizen CH-456 BP je odličen pripomoček, ki vam bo pomagal pri rednem preverjanju vašega krvnega tlaka. To omogoča nadzor pri diagnosticiranju možnih bolezni.

Vgrajen ima indikator nepravilnega srčnega utripa.

Izračuna  povprečje zadnjih treh meritev:

- enostaven  LCD zaslon (ura in datum izpisa),
- funkcija samodejnega izklopa,
- tehta okoli 390 g.

Naprava ima sposobnost sledenja vašemu srčnemu ??utripu. Funkcija samodejnega izklopa zagotavlja dolgo življenje baterije. Če je naprava vklopljena za več kot 3 minute, se izklopi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Trening asertivnosti je sestavni del te delavnice in bi ga veljalo še kdaj ponoviti oz. utrjevati. Udeleženci naj se urijo v dvojicah ali v manjših skupinah, da bi se znali bolj asertivno upirati telesnemu, psihičnernu, govornemu, spolnemu ali vrstniškernu nasilju, ki ga je pri nas še vedno odločno preveč. Šolar naj spozna, da je nasilnež slabič, ki izrablja nevednost oz. neizkušenost mlajšega ali šibkejšega. Sili ga v ponižnost, nemalokrat pa tudi v neiskrenost in izmikanja, lahko tudi v odpore in obrambne mehanizme. Šolarji bodo odkrili, da so učno učinkovitejši pri predmetih, kjer imajo možnost vzpostaviti z učitelji bolj horizontalen odnos, saj se bolj zavzeto oprimejo neke učne snovi, če lahko brez zadrege sprašujejo o nejasnostih.

Ponovno pa poudarjam, naj se asertivnosti uči le šolar, ki zna biti odgovoren zase, saj bi osebnostno nezrel ali nesocialno naravnan šolar asertivnost obrnil v agresivnost.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Citizen Citizen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov