Citizen CT513W digitalni termometer

Popolnoma vodotesen digitalni termometer za varno, domačo uporabo.<br> Popolnoma vodotesen digitalni termometer za varno, domačo uporabo.
947008 19308

Ocene in mnenja

Opis

Citizen CT513W digitalni termometer :

* 32-42 ° C

Lastnosti:

- enostavno čiščenje, v celoti pralen, vedno čist
- vodoodporna zasnova
- avtomatski spomin za prejšnje merjenje
- zvočni signal
- 3-številčni zaslon
- samodejni izklop.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pri tem so mu zlasti pomembna povratna sporočila sošolcev, ki so mu ob redkih odraslih najpogostejši »učitelji« socialnega učenja. V tej delavnici naj preveri, kako je pripravljen odpirati se sovrstnikom v skupini, ki se verjetno oblikuje na novo, in preskusiti svojo sposobnost navezovanja stikov z novimi člani. Predvidevam, da ne bo imel težav, saj ima za seboj dve leti izkušenj skupnega druženja.

Šolska skupnost si oblikuje družbena določila, značilna za mladostniško vedenje in vrednote. Vanje odrasli radi posegamo z lastnimi zahtevami in določili, a se mladostnik zaradi teh posegov ne vznemirja preveč ter oblikuje lastno subkulturo, največkrat prav nasprotno od 'želja ali zahtev odraslih. Bolj ko so zahteve odraslih toge, večji so njegovi odkloni v drugo skrajnost. Pri tem ne izraža odpora do izobraževanja, pač pa do gospodovalnih odraslih, ki mu ne dovoljujejo izkustvenega učenja preko iger, interakcij, vaj in drugih poskusov, ampak ga silijo v »goltanje« njihovih vzorcev. Pametni starši in učitelji uvidijo mladostnikove potrebe in ga pustijo, da jih preskusi. To so tisti redki odrasli, h katerim se mladostnik vrača, da bi slišal njihova povratna sporočila.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Citizen Citizen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja