CitroLedum dermalni sprej, 100 mL

CitroLedum dermalni sprej je sprej z ekstraktom citronele, geranijo ter močvirsko ledenko in deluje kot odlično naravno repelentno sredstvo. CitroLedum dermalni sprej je sprej z ekstraktom citronele, geranijo ter močvirsko ledenko in deluje kot odlično naravno repelentno sredstvo.
922081 16173

Ocene in mnenja

Opis

CitroLedum dermalni sprej je sprej z ekstraktom citronele, geranijo ter močvirsko ledenko in deluje kot odlično naravno repelentno sredstvo.

Izdelek ob nanosu deluje intenzivno hladilno ter osvežilno, sprej pa je primeren za vso družino.

CitroLedum dermalni sprej ne vsebuje neprijetnih dišav, pač pa le eterična olja geranije ter citronele. Eterični olji delujeta kot primeren repelent za komarje vseh vrst ter tudi druge insekte.

Navodila za uporabo CitroLedum dermalnega spreja

CitroLedum dermalno pršilo popršite na golo kožo in se pri tem izogibajte stika z očmi in usti. Nanesite po potrebi, kadar je količina komarjev povečana. Samo za zunanjo uporabo.

Previdnostni ukrepi: repelentno sredstvo nujno shranjujte nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Nikoli ne smete postavati ob skledi s čipsom in nezavedno jesti, medtem ko se pogovarjate z drugimi gosti na zabavi. Namesto da dovolite, da vas pogovor zavede v nezavedno uživanje hrane, naj bo osrednji del vašega doživetja druženje, pri tem pa pazite, da boste čim dlje od bifeja. Ko pridete na piknik ali na vrtno zabavo z žarom, vzemite nizkokalorično pijačo in si izberite sedež ob mizi s prijatelji, družino ali prijaznimi tujci. To naj bo vaše domače oporišče. Potem se namensko približajte mizi s prigrizki ali žaru, vzemite krožnik, naložite skrbno izbrano hrano in se vrnite na svoje mesto v središču resnične zabave.

Če ste pozorni na svoja občutja in jih zapišete, je to odličen način, da se cenite - in počutite bolje - ne da bi se morali zateči k čipsu s kislo smetano in čebulo. Pišite dnevnik občutkov in bodite pozorni na situacije,
ki vodijo v prenajedanje. Tako se boste naučili prepoznati nevarne situacije prej in boste lahko pravočasno ukrepali.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja