CitroLedum Dopopuntura dermalni stick, 10 mL + pršlo proti komarjem, 100 mL

<strong>CitroLedum Dopopuntura dermalni stick je priročen svinčnik, ki je namenjen negi kože, ki so utrpeli čebelji pik oziroma pik ose ali katere koli druge žuželke. </strong> CitroLedum Dopopuntura dermalni stick je priročen svinčnik, ki je namenjen negi kože, ki so utrpeli čebelji pik oziroma pik ose ali katere koli druge žuželke.
537098 29941

Ocene in mnenja

Opis

CitroLedum Dopopuntura dermalni stick je priročen svinčnik, ki je namenjen negi kože, ki so utrpeli čebelji pik oziroma pik ose ali katere koli druge žuželke.

CitroLedum Dopopuntura pisalo je formulirano tako, da lajša neprijeten občutek po vbodu žuželke, ob enem prav tako lajša nastanek same rdečice po vbodu (ta je posledica alergijske reakcije na strup).

CitroLedum Dopopuntura dermalni stick tako lahko s pridom uporabite pri vbodih najrazličnejših žuželk, po stiku z nekaterimi strupenimi rastlinami ter po ožigu morskih meduz.

Uporaba CitroLedum Dopopuntura dermalnega sticka

Svinčnik in njegovo vsebino dodobra pretresite, nato odvijte zaščitni zamašek dermalnega svinčnika ter nanesite manjšo količino tekočine na prizadeto mesto vboda. Po potrebi čez čas nanos zopet ponovite; po zaključenem nanosu ne pozabite svinčnika dobro zatesniti.

Pomembna opozorila ob uporabi sticka

samo za zunanjo uporabo. Ne uporabite na razpokani koži ali na sluznicah vseh vrst. Izogibajte se stiku z očmi in ustnicami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Garda Phyto Garda
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja