Citronella Break Tiger razpršilo za tigraste komarje, 100 mL

Citronella Break Tiger razpršilo za tigraste komarje je inovativen losjon za telo, brez plina, učinkovit in praktičen z močvirnatimi, amazonskimi in tropskimi rastlinami ter neemovim oljem. Citronella Break Tiger razpršilo za tigraste komarje je inovativen losjon za telo, brez plina, učinkovit in praktičen z močvirnatimi, amazonskimi in tropskimi rastlinami ter neemovim oljem.
928623 29117

Ocene in mnenja

Opis

Citronella Break Tiger razpršilo za tigraste komarje je inovativen losjon za telo, brez plina, učinkovit in praktičen z močvirnatimi, amazonskimi in tropskimi rastlinami ter neemovim oljem.

Citronella break tiger razpršilo vsebuje osvežujoč losjon, odličen za vroče poletne večere, saj je njegov nežen rastlinski vonj lahko še posebno neprijeten žuželkam. Razpršilo je praktično in učinkovito, nežno do kože, a hkrati sveže in nelepljivo. Odličen spremljevalec bo na morju, v gozdovih in kampih oz. povsod na prostem.

NE VSEBUJE KONZERVANSOV.

Aktivne sestavine: olje andirobe 1 %, neemovo olje 1 %, mešanica eteričnih olj (belega čajevca cajeput, nageljnovih žbic, citronelle oz. limonine trave, evkaliptusa, geranije, limonske trave, niaoulyja in belega timijana) 0,4 %.

Sestavine: navedene na embalaži

Opozorila: shranjevati nedosegljivo otrokom. Kozmetični izdelek, samo za zunanjo uporabo.

Navodila za uporabo izdelka

Izdelek v obliki pršila po potrebi večkrat razpršite po izpostavljenih delih telesa, izogibajte se očem in ustom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Factors Vital Factors
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov