x
Vse kategorije
Clearblue Digital test nosečnosti z indikatorjem tednov
Clearblue Digital test nosečnosti z indikatorjem tednov
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Clearblue Digital test nosečnosti z indikatorjem tednov

Proizvajalec: Clearblue
Clearblue Digital test za ugotavljanje nosečnosti z indikatorjem zanositve: prvi in edini test, ki pove koliko tednov je minilo od spočetja.
Cena: 10,81 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Kdo uporablja? nosečnice
Tip izdelka hitri test, test nosečnosti

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Clearblue Digital test spada med medicinske pripomočke

Clearblue Digital test za ugotavljanje nosečnosti z indikatorjem zanositve: prvi in edini test, ki pove koliko tednov je minilo od spočetja.

Digitalni Clearblue je več kot 99-odstotno zanesljiv, če se ga uporabi prvi dan predvidene menstruacije. Opremljen je z indikatorjem zanositve, ki ga odlikuje 92-odstotna točnost in ki pokaže, kdaj je prišlo do zanositve: pred 1-2 tednoma, pred 2-3 tedni ali pred več kot 3 tedni, kar še dodatno potrdi rezultat testa. Tako ženska že nekaj tednov pred prvim ultrazvokom ve kdaj je zanosila in koliko časa je noseča.

Nedavna znanstvena raziskava je potrdila, da se rezultati digitalnega testa za ugotavljanje nosečnosti Clearblue v 98 odstotkih ujemajo z rezultati ultrazvočnih preiskav, pri katerih se določi teden nosečnosti.

ClearBlue Digital test je primeren za testiranje nosečnosti v času do 5 dni pred ostalimi testi nosečnosti. Njegova zanesljivost testiranja je kar 99 % natančna ob enem pa vsebuje celo indikator tednov.

Medicinski pripomoček ClearBlue tako prikaže rezultat 5 dni pred samo menstruacijo.

S ClearBlue testom lahko testirate 5 dni prej

Vsi laboratorijski testi so pokazali, da je možnost testiranja nosečnosti možna že kar 5 dni pred predvideno izostalo menstruacijo.

Natančnost je kljub takšnemu načinu merenja še zmeraj signifikatno visoka in sicer pri merjenju 4 dni prej je natančnost rezultat 65 %, sicer pa natančnost merjenja s ClearBlue testom do dneva izostale menstruacije narašča vse do 98 % zanesljivosti.

Indikator tednov ClearBlue

Digitalni test nosečnosti prikaće okvirno vrednost spočetja in sicer v obliki rezultatov 1-2, 2-3 ali 3+, ki predstavljajo do 93 % natančnost merjenih rezultatov.

Uporaba Clearblue Digital testa

Vzemite testn paličico iz zaščitnega ovoja/flije ter nanesite vzorec urina tako, da test držite navpično. Pred pomakanjem odstranite modri pokrovček in testno paličico uporabite nemudoma.

Odvzem vzorca je možen na dva načina

Test s pomočjo curka urina
Testno paličico postavite v curek urina, da le-ta oblije spodnji absorbirni del. Paličico držite v urinu vsaj 5 sekunda, da se spodnji delo dodobra omoči, nakar nadaljujte z izvedbo testa na ravni podlagi.

Testiranje v posodici

Po odvzetem urinu pomočite ClearBlue paličico za 20 sekund navzdol z absorbirnim delom, nakar paličico odstranite, spodnji del pokrite s pokrovčkom ter test položite na ravno podlago.
Med testiranjem nikoli ne držite testne paličice tako, da bi absorbirni del za jemanje vzorca kazal navzgor.

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ JO POVZROČA?

• nagnjenost k razvoju urtikarije se lahko prenaša znotraj družin, pri katerih obstajajo atopicne bolezni.

• Lahko se razvije kot posledica alergične reakcije na določeno hrano, kot so morski sadeži, sadje in oreški. V medijih poročajo predvsem o alergijah na arašide.

• Razvije se lahko tudi kot posledica alergije na zdravila.

• Lahkoje posledica alergije na rastline.

• Pojavi se lahko tudi po pi ku žuželk.

• Če se urtikarija prvič pojavi pri odrasli osebi, bo ugotavljanje vzroka lahko precej težavno.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

Intenzivna športna aktivnost v nosečnosti?

Vprašanje: Sem v 8. tednu nosečnosti in se aktivno ukvarjam s športom, predvsem tekom in pohodništvom. Ker tek treniram, imamo enkrat tedensko tudi intervalne treninge, kar pomeni, da pulz naraste do 90 % maksimalnega srčnega utripa. Na pregledu... preberi več...

”Nosečnice poslušajte se" pravi superabica!

Njene poti v življenju so bile nenavadne. Nikoli ni načrtovala, da bo babica, saj je bila na začetku zaposlena kot medicinska sestra na Travmatološki kliniki v Ljubljani, nato še leto in pol na Ginekološki kliniki v Ljubljani, potem pa jo je... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Novalac Prenatal kapsule, 30 kapsul

14,03 €

Baby check mini tester

3,11 €
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Kdo uporablja? nosečnice
Tip izdelka hitri test, test nosečnosti

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.