Cleopatra Intimate Epil sladkorna pasta za intimne predele, 700 g

Cleopatra Intimate Epil je sladkorna pasta namenjena hitri, enostavni predvsem pa neboleči depilaciji intimnih predelov. <br><br> Cleopatra Intimate Epil je sladkorna pasta namenjena hitri, enostavni predvsem pa neboleči depilaciji intimnih predelov.

525707 25556

Ocene in mnenja

Opis

Cleopatra Intimate Epil je sladkorna pasta namenjena hitri, enostavni predvsem pa neboleči depilaciji intimnih predelov.


Cleopatra Intimate Epil je sladkorna pasta, ki omogoča sladkorno egiščansko depilacijo, ki je sedaj predvsem pa v poletnih časih zelo popularen tip depilacije.

Sladkorna pasta Intimate Epil je izvrstna za intimna in občutljiva področja (usta, bikini) in ni potrebno predhodno segrevanje voska, Cleopatra Intimate Epil je pripravljena že z enostavnim mešanjem maske.

Kakšne so prednosti Cleopatra Intimate Epil paste?

Cleopatra Intimate Epil sladkorna pasta velja za eno najmehkejših past, zato je delo z njo najlažje. Njena izjemno mehka struktura omogoča, da se dlačic zelo dobro in močno oprime.
Ker je pasta tako zelo mehka se jo nanaša s pomočjo spatule, odstranjuje pa se s pomočjo trakov, ki so namenjeni depilaciji.
Cleopatra Intimate Epil sladkorna pasta, ki je namenjena intimni depilaciji je še posebej primerna za vse tiste, ki še niso vešči ročnega odstranjevanja dlak samo s pomočjo sladkorne paste.

Kako uporabljati Cleopatra Intimate Epil sladkorno pasto?

Sladkorna pasta Cleopatra se nanese s pomočjo spatule in sicer v nasprotni smeri rasti dlak. Odstranjevanje dlačic pa poteka v nasprotni smeri rasti las. V kolikor se držite tega postopka pri odstranjevanju dlačic ne prihaja do lomljenja dlak.

Prednosti uporabe Cleopatra Intimate Epil sladkorne paste?

- sladkorne paste Cleopatra so prejemnice številnih priznanj
- gre za enostavno, naravno depilacijo
- priprava je preprosta, predpriprave in dolgotrajnega segrevanja voskov ni

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Luxury Cosmetics Luxury Cosmetics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja