Clic Art moderna bralna očala

Odlična, privlačna ter robustna očala.
573728 6956

Ocene in mnenja

Opis

Cena očal je akcijska - cena tovrstnih očal  je 120 €.
Vabljeni k nakupu.
Ob nakupu nam sporočite pod komentarje tudi katera je vaša najljubša barva.

CliC Art predstavljajo različico klasičnih Vision v barvah, ki se prelivajo ... ena od najnovejših kreacij CliC-a.
CliC so korekcijski okvirji ameriškega porekla, katere je zasnovala ameriška vesoljska agencija, NASA.  Produkt so razvili zato, ker bi v breztežnostnem prostoru astronavti težko uporabljali 'navadna' očala. 
Proizvodi CliC so pravzaprav spoj posebnih idej in predstavljajo okvirje, kateri se z magnetom spojijo na korenu nosu in potekajo okoli glave.  In ravno zaradi čvrste vezi ostanejo na svojem mestu in se ne premikajo. Ko jih ne uporabljate, lahko enostavno in s stilom visijo okoli vratu.  
Ta značilnost je patentirana s certifikatom CE in je dokazano odporna tudi pri 208 kilometrih na uro.  Zaradi lahkega, nastavljivega in upogljivega jekla se očala prilegajo vsem oblikam nosov in obrazov.  
CliC okvirji so izdelani iz visokokakovostnih in tehnološko dovršenih polikarbonatnih materialov, ki so zelo trpežni, odporni na poškodbe in lahki. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Boleča rama, kronična

Koga lahko prizadene?
Povprečno lahko doleti enega človeka na 1.500 ljudi letno. Pri ženskah se pojavi od dvakrat do trikrat pogosteje kot pri moških. Najpogostejši vzrok za poapnitev je na rotacijski točki: tam, kjer so tiste mišice in kite, ki stabilizirajo sklep in so odgovorne za rotacijo roke. Segajo od lopatice prek koščenega kanala do vrhnjega dela nadlahtnice, ki jo obdajajo - kot roka žogo. Ta kanal se lahko zoži: ali kot posledica staranja, pogosto pa tudi zaradi preobremenitve. Pri pogosti preobremenitvi, na primer pri golfu ali ribarjenju, kjer je treba roke stalno dvigovati nad glavo, lahko nastanejo mikroskopsko majhne razpoke. Sluznik, kite in vezi se dražijo in predel se vname, nastanejo pa lahko tudi otekline ali poapnitev.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Clic Clic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov