Clic fade moderna bralna očala

Odlična, privlačna ter robustna očala.
6900 6900

Ocene in mnenja

Opis

Cena očal je akcijska - cena tovrstnih očal  je 107,4 €.
Vabljeni k nakupu.
Ob nakupu nam sporočite pod komentarje tudi katera je vaša najljubša barva.

CliC Fade predstavljajo različico klasičnih Vision v barvah, ki se prelivajo ... ena od najnovejših kreacij CliC-a.
CliC so korekcijski okvirji ameriškega porekla, katere je zasnovala ameriška vesoljska agencija, NASA.  Produkt so razvili zato, ker bi v breztežnostnem prostoru astronavti težko uporabljali 'navadna' očala. 
Proizvodi CliC so pravzaprav spoj posebnih idej in predstavljajo okvirje, kateri se z magnetom spojijo na korenu nosu in potekajo okoli glave.  In ravno zaradi čvrste vezi ostanejo na svojem mestu in se ne premikajo. Ko jih ne uporabljate, lahko enostavno in s stilom visijo okoli vratu.  
Ta značilnost je patentirana s certifikatom CE in je dokazano odporna tudi pri 208 kilometrih na uro.  Zaradi lahkega, nastavljivega in upogljivega jekla se očala prilegajo vsem oblikam nosov in obrazov.  
CliC okvirji so izdelani iz visokokakovostnih in tehnološko dovršenih polikarbonatnih materialov, ki so zelo trpežni, odporni na poškodbe in lahki. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Behterjeva bolezen

Koga lahko bolezen prizadene?
Behterjeva bolezen sodi med revmatične bolezni.

Zaradi vnetnih procesov zakostenijo sklepi med črevnico in križnico ter vezivni aparat med vretenci. Hrbtenica postaja od spodaj navzgor postopno bolj in bolj toga. Nastane lahko utrjen zgrbljen hrbet: stopnja in hitrost sta lahko zelo različni. Pri nekaterih prizadetih se pojavi v nekaj letih, pri drugih šele po desetletja dolgem procesu ali pa sploh ne.

Ta bolezen sklepov prizadene enega na 200 prebivalcev; moške pogosteje kot ženske. Ker Behterjeva bolezen pri ženskah pogosto poteka v lažji obliki kot pri moških, se jo praviloma pozneje prepozna.

Večinoma se bolezen pojavi med 15. in 30. letom starosti, bolezen po 50. letu pa je redka.

Obstaja pojavljanje bolezni v družinah, sicer pa je malo znanega, pri kom in zakaj bo bolezen nastala. Morda so pri tem kot sprožiici udeleženi virusi ali bakterije. Večina prizadetih ima antigen HLAB27, ki pa ga nosi tudi okoli 8 odstotkov zdravih. Antigen sam torej ne more biti predpostavljen kot sprožilec.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Clic Clic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov