Clic vision moderna bralna očala

Predstavljajo okvirje, kateri se z magnetom spojijo na korenu nosu in potekajo okoli glave.
573621 6894

Ocene in mnenja

Opis

Cena očal je akcijska - cena tovrstnih očal  je 95,48 €.
Vabljeni k nakupu.
Ob nakupu nam sporočite pod komentarje tudi katera je vaša najljubša barva.

CliC Vision so korekcijski okvirji ameriškega porekla, katere je zasnovala ameriška vesoljska agencija, NASA.  Produkt so razvili zato, ker bi v breztežnostnem prostoru astronavti težko uporabljali 'navadna' očala. 
Proizvodi CliC Vision so pravzaprav spoj posebnih idej in predstavljajo okvirje, kateri se z magnetom spojijo na korenu nosu in potekajo okoli glave.  In ravno zaradi čvrste vezi ostanejo na svojem mestu in se ne premikajo. Ko jih ne uporabljate, lahko enostavno in s stilom visijo okoli vratu.  
Ta značilnost je patentirana s certifikatom CE in je dokazano odporna tudi pri 208 kilometrih na uro.  Zaradi lahkega, nastavljivega in upogljivega jekla se očala prilegajo vsem oblikam nosov in obrazov.  
CliC Vision okvirji so izdelani iz visokokakovostnih in tehnološko dovršenih polikarbonatnih materialov, ki so zelo trpežni, odporni na poškodbe in lahki. 

CliC Vision proizvodi predstavljajo novo modo nošenja očal, saj združujejo praktičnost in kreativnost. Zaradi tega so proizvodi CliC Vision edinstveni, unikatni.
CliC Vision vam omogoča spremembo in drugačnost, saj ste z njimi veliko bolj prepoznavni, moderni, mlajši  in privlačni, hkrati pa ustvarite svoj poseben stil.  

V proizvode CliC Vision vam optiki vdelajo vam primerna stekla, zato z njimi odlično vidite in ste hkrati videni.  Prav tako vam pa magnet na sprednji strani omogoča rešitev od staromodnih trakov, očal pa ne boste po nepotrebnem zalagali.

CliC  Vision so vsakodnevni dodatek za moške in ženske vseh let. Velika izbira barv se poda k osebnemu stilu vsakega posameznika.  

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Behterjeva bolezen

Prvi simptomi zaradi vnetnih procesov zakostenele hrbtenice so prisotne močne bolečine v hrbtu in včasih tudi v petah, ki postanejo ponoči in predvsem v jutranjih urah nevzdržne. Gibanje omili bolečino (v nasprotju z drugimi boleznimi, pri katerih gibanje okrepi bolečino). boleči pa so lahko dihanje, kašljanje in kihanje. Prvi simptom je največkrat očesno vnetje šarenice.Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Clic Clic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov