ColiPrev peroralne kapljice, 15 mL + GRATIS vzorec Sudocrem

Vsebuje encim laktazo z visoko aktivnostjo.<span style="font-weight: bold;"></span><br> Vsebuje encim laktazo z visoko aktivnostjo.
11232 11232

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sestava

encim laktaza 56,9%, voda, želirno sredstvo: glicerol, stabilizator: kalijev klorid.
Lastnosti
 
    * ColiPrev proizvod vsebuje encim laktazo z visoko aktivnostjo, pridobljen pri ekstrakciji iz plesni Aspergillus oryzae.
    * Aspergillus oryzae je biološko aktiven vir laktaze.
    * Encim laktaza je stabilen v kislem pH želodca.

Pomembna opozorila

Kapljice ColiPrev vsebujejo encim, ki je toplotno občutljiv.
 
15 ml izdelka omogoča pripravo okoli 37 obrokov. Priporočen odmerek je 8 kapljic na obrok. ColiPrev dodajte mlačnemu mleku ali mleku s sobno temperaturo. Shranjujte ga na suhem mestu v originalnem pakiranju pri temperaturi do 25° C. Izdelek ne puščajte na dnevni svetlobi ali toploti.
 
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte po datumu roka uporabnosti navedenem na embalaži. Če izdelka ne uporabite do konca, ga po treh tednih odprtja zavrzite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kratkotrajna driska

Posebno pozorni moramo biti pri bolnikih z drisko, ki se poklicno ukvarjajo s hrano. Pri njih je potrebno odvzeti vzorce blata tudi pri blažjih simptomih. V primeru potrditve prisotnosti salmonele ali šigele je potrebno bolniški dopust podaljšati ali pa bolnika prerazporediti na delovno mesto, kjer ne bo imel opravka s pripravo ali razdeljevanjem hrane, do takrat ko laboratorijske preiskave pokažejo tri zaporedne negativne vzorce blata.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ColiPrev ColiPrev
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja