Colizin, 15 pastil

<p>Colizin je prehransko dopolnilo, ki je obogateno s cinkom, C vitaminom in vitaminom D.</p>

Colizin je prehransko dopolnilo, ki je obogateno s cinkom, C vitaminom in vitaminom D.

2021-11-24 3,97 €
928470 115

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Colizin je prehransko dopolnilo, ki je obogateno s cinkom, C vitaminom in vitaminom D.

C vitamin - je pomemben element teh inovativnih pastil. Poleg tega, da pripomore k imunskemu sistemu je izrednega pomena pri številnih procesih v samem organizmu.

Vitamin D je hranilo, pomembno za normalno sestavo kosti, predvsem v obdobju rasti (tvorjenje kostne mase) in v odraslem obdobju ter obdobju staranja (izgubljanja kostne mase).

Cink spada v skupino mikronutrientov, ki omogoča izboljševanje stanja imunskega sistema ter ga regenerira. Cink deluje z vitaminom D sinergistično na sam imunski sistem.

Naša dnevna prehrana je ponavadi neoplemenitena z temi pomembnimi vitamini in mineralnimi snovmi. Na žalost so se spremenile tudi naše prehranjevalne navade v zadnjih nekaj desetletjih, kar vse bolj vpliva na splošno počutje organizma.

Mentol deluje prijetno hladilno, predvsem na področju grla. Začutili boste njegovo blagodejno delovanje.

Ajda - ekstrakt ajde vsebuje predvsem bioflavonoide. Bioflavonoidi predstavljajo več kot 4000 naravnih snovi, ki jih lahko najdemo le v rastlinah. Imajo številne ugodne učinke na človeško telo.

Colizin pastile združuje ekstrakt listov in ajde ter ekstrakt mentola z vitaminom C in D ter cinkom. Pripravite se na hladne dneve in izzive, ki jih zima prinese. Hitra rešitev je lahko tudi Colizin.

Jemanje prehranskega dopolnila

Odmerite po 4-5 pastil tekom celotnega dne. Pastile so še posebej priporočene v zimskem času. Odmerka ne prekoračite, saj lahko predozirate količine nekaterih sestavin izdelka.

Vsebnost aktivnih sestavin v 4 kapsulah

200 mg ajdinega ekstrakta

64 mg vitamina C

24 mg mentola

14 mg cinka

4 ug D vitamina

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Revmatoidni artritis

Kako se revmatoidni artritis kaže?
Simptomi in znaki revmatoidnega artritisa se od bolnika do bolnika razlikujejo. Začetek bolezni je navadno počasen in ga spremljajo splošni simptomi in znaki, kot so utrujenost, izguba teka, nespečnost, povišana telesna temperatura, znojenje, hujšanje. Le redko je začetek nenaden z izrazitim vnetjem številnih sklepov.
Najhujša simptoma sta stalna bolečina in okorelost, najočitnejši znak pa oteklina (v akutni fazi tudi rdečina in na otip povišana temperatura) prizadetih sklepov. Zaradi bolečnosti in otekline so sklepi tudi omejeno gibljivi. Okorelost lahko traja več ur in je najizrazitejša zjutraj ter po daljšem počitku, bolniki pa jo občutijo kot napetost ali težo prizadetega sklepa, ki jim onemogoča normalno gibljivost. V kolikor sklepno vnetje vztraja in se tudi po zdravljenju ne umiri, pušča za sabo nepopravljivo okvarjene sklepne in obsklepne strukture, ki se kažejo v obliki značilnih deformacij (t. i. ulnarne deviacije in deformacije prstov rok v obliki labodjega vratu, flektorne kontrakture komolcev in kolen ipd.). Nekateri bolniki imajo tudi t. i. podkožne revmatoidne vozliče, ki se pojavijo na mehanično izpostavljenih mestih, kot so na iztezni strani komolcev, podlakti, na malih sklepih rok, nad kolenoma, redkeje tudi v notranjih organih.
 

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Jemopharm Jemopharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov