Color & Soin barva za lase 11A pepelnato peščeno blond

Ne vsebuje amoniaka, resorcinola in parabena. Ne draži lasišča in ne poškoduje lasu. Ne vsebuje amoniaka, resorcinola in parabena. Ne draži lasišča in ne poškoduje lasu.
496791 18262

Ocene in mnenja

Opis

Enaka receptura barv že 10 let. Zastopane so v več kot 26. državah sveta.

Trajna barva za lase z naravnimi pigmenti in ekstrakti:

- prva barva na svetu, ki je popolnoma brez amoniaka, trajna in dermatološko testirana.
- zagotavlja popolno prekrivnost las, tudi sivih.

Ne draži lasišča in ne poškoduje lasu. Z naravnimi odtenki boste dosegli odlične rezultate in preprečili draženje lasišča.

Ne vsebuje amoniaka, resorcinola in parabena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Nasveti za boljši spanec

• Oglejte si svojo spalnico, kot da jo vidite prvič. Prostor, kjer spite, bi moral biti mimo zatočišče, namenjeno le spanju. Če je v njem televizor, ga odstranite. Tudi nered lahko vzbuja nelagodje, zato naj bo spalnica vedno pospravljena. Naj vam ne bo žal denarja za debele zavese, da boste sobo lahko zatemnili. Pazite tudi, da v njej ne bo zatohlo. Ležišče bi moralo biti dokaj trdo; če je vaša žimnica videla že boljše čase, jo zamenjajte.

• Pazite na prehrano. Ogljikovi hidrati, kot so polnozrnat kruh in kosmiči ter testenine, so pomembni za dobro spanje. Dokazana je povezava med prehrano z veliko ogljikovimi hidrati in kakovostnim spanjem, saj ogljikovi hidrati sodelujejo pri tvorbi serotonina, pomirajočega hormona, ki uravnava količino krvnega sladkorja v telesu. Nizka raven krvnega sladkorja lahko vodi v nespečnost.

• za večerjo pojejte zeleno solato, banano ali avokado, ker vsebujejo triptofan, aminokislino, ki je naravni spodbujevalec spanja.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: 3 Chenes Beaute 3 Chenes Beaute
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja