Compeed obliž za žulje stopal, 5 obližev
Compeed obliž za žulje stopal, 5 obližev
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Compeed obliž za žulje stopal, 5 obližev

Proizvajalec: Compeed
Hidrokoloidni obliž Compeed je inovativni obliž namenjen zaščiti žuljev in je narejen iz več slojev.
Cena: 6,95 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaMedicinski pripomoček, obliž, obliž
Težavažuljavost
Oblikaobliž

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Compeed obliž za žulje stopal - karakteristike

  • Takojšnje lajšanje bolečin
  • Ščiti pred drgnjenjem in iritacijo
  • Posebej izdelan tako, da se prilega karakteristični obliki stopala
  • omogoča hitrejše celjenje ran

Hidrokoloidni obliž Compeed je inovativni obliž namenjen zaščiti žuljev in je narejen iz več slojev. Notranji sloj je sestavljen iz hipoalergenske, lepilne snovi, ki absorbira vlago iz področja rane in koži omogoča dihanje.

Zunanja plast samega obliže je prekrita s poliuretansko filmsko plastjo, ki nudi zaščito pred zunanjimi dejavniki. Ta plast ne prepušča vode, nečistoč ali bakterij.

Zahvaljujoč svoji inovativni sestavi, Compeed preprečuje nastajanje neprijetnih posledic kože. Z razrahljanjem kože se kurja očesa med prsti in žulji na podplatu zmehčajo in se posledično kasneje tudi lažje odstranijo.

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Rak

Oblike zravljenja pri raku
Kemoterapija. Zdravila (citostatiki), s katerimi se uniči rakave celice, se dozirajo v obliki tablet ali infuzij. Lahko se jih predpiše pri različnih oblikah raka, učinkujejo pa predvsem na delitev celic. Bolj kot je rak maligen, hitreje raste, saj se njegove celice hitreje delijo. Prav zaradi tega je lahko kemoterapija učinkovitejša. To je tudi vzrok, zakaj je kemoterapija uspešnejša pri malignih (zločestih) kot benignih (nenevarnih) tumorjih, ki rastejo počasneje. Na žalost so nekateri tumorji odporni na nekatere učinkovine ali pa to postanejo med zdravljenjem. Težko je napovedati, komu bo določena terapija koristila in komu ne.

Večina preparatov deluje na celotno telo (sistemska kemoterapija). Prednost je, da učinkujejo tudi na metastaze, slabost pa, da delujejo tudi na zdrave celice, ki se hitro delijo. To je vzrok za znane stranske učinke, kot so slabost, zaspanost, izpadanje las in povečana dovzetnost za okužbe. Zato je treba imeti med zdravljenjem premore, v katerih si bolnik odpočije od stranskih učinkov. Veliko se jih lahko zdravi že od samega začetka, zato se je o tem vsekakor treba pogovoriti z zdravnikom.

Neoadjuvantna (pripravljalna) terapija se izvede pred operacijo, da se tumor zmanjša do te mere, da se poseg izvede, ne da bi poškodovali preveč zdravega tkiva.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

NoAcid tablete, 30 tablet

9,27 €

Powersept dodatna doza, 200 mL

16,21 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaMedicinski pripomoček, obliž, obliž
Težavažuljavost
Oblikaobliž

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.