Compex Vitality elektrostimulator, 1 set

Compex Vitality elektrostimulator predstavlja nega najnaprednejših elektrostimulacijskih setov v času rehabilitacije poškodb iz skupine Compex. Compex Vitality elektrostimulator predstavlja nega najnaprednejših elektrostimulacijskih setov v času rehabilitacije poškodb iz skupine Compex.
19381 19381
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Compex Vitality elektrostimulator predstavlja nega najnaprednejših elektrostimulacijskih setov v času rehabilitacije poškodb iz skupine Compex.

Compex Vitality elektrostimulator je primeren predvsem za ljudi, ki potrebujejo hitro regeneracijo kosti, sklepov, mišičnega tkiva. Regeneracija naštetih je tako signifikantno hitrejša in skrajšana. Set Compex se pogosto uporalbja tui v primeru rekonstrukcij kolenskih poškodovanih vezi - to se pogostoma zgodi pri smučarskih aktivnostih.

Compex Vitality elektrostimulator je primeren za regeneracijo po vsaki športni aktivnosti, še posebej v primeru okorelih in izmučenih mišicah. Sproščanje po naporih s pomočjo Compex simulatorja je resnično blagodejno.

Vsebina Compex seta

1x Stimulator Compex Vitality (4-kanalni).
1x polnilec za baterije.
1x set priključnih kablov.
2x vrečka (4 male elektrode 5x5cm), skupaj 8x male elektrode.
2x vrečka (2 veliki elektrodi 5x10cm), skupaj 4x velike elektrode.
1x navodila za uporabo.
1x torba za prenašanje.
1x sponka za nošenje na pasu.
1x hitra navodila za uporabo v Slovenskem jeziku.

Naprava Compex napredni set omogoča trening in varno krepitev mišičnega sistema. Olajšano je celo občutenje bolečin, mišične napetosti, brez nepotrebnih stranskkih učinkov.

Kontraindikacije za uporabo stimulatorja Compex

Aparat naj ne uporabljajo vsi, ki imajo težave z mišično slabotnostjo, srčnim popuščanjem, prav tako stimulatorja ne priporočamo komurkoli, ki trpi za epilepsijo ali drugimi nevrološkimi težavami.

Elektrostimulator ni primeren za nosečnice, prav tako pa ni primeren za vs, ki so bili pred kratkim operirani kjerkoli na telesa.

Prednost uporabe komprex stimulatorja

24 mesečna garancija

izdelek primeren za izboljšanje rezultatov treninga, zato je primeren predvsem za kolesarje, tekače, triatlonce in podobno.

uporaba v primeru kroničnih bolečin, katerim ne znamo pripisati pravega vzroka

primeren tako za akutno kot kronično bolečino

Programi delovanja Compex Vitality stimulatorja

Protibolečinska ali analgetična stimulacija

Terapija na način TENS je vrhunsko razvit stimulacijski program, ki omogoča odravljanje številnih bolečin in sicer predvsem v predelu vratu, lumbaga, epikondilitis, bolečine v sklepnih ligamentih, predvsem kolenskih sklepih, idealen je za tretma bolečine v predelu hrbta, križa itd. Kadar se pojavi bolečina v predelu stopal je TENS tretma idealen za razrešitev vseh neprijetnih bolečin.

Masažna stimulacija

Omogoča prijetno stimulacijo, sprostitev mipic, mišice postanejo lahne, niso več zategnjene. Masaža je oblikovalna ter poživlja željene predele.

Vaskularna stimulacija

Izdelek je kakor nalašč za krčenje mipičnih predelov kjer je potrebna drenažna terapija, kar je še posebej primerno v slučaju, da krvožilni sistemne deluje več normalno in pravilno.

Tovrstna terapija je izrazito primerna tudi v primeru težkih  ter utrujenih nog, prav tako pa naj jo uporabljajo predvsem osebem ki imajo težave z neželjenimi krči.

Rehabilitacijska simulacija mišičevja

Tovrsten način stimulacije muskulature je pomemben predvsem v primeru, da je pacient negiben dalj časa, saj tako efektivno prepreimo nastanek atrofije mišic. MIšicam zaradi aktivnosti le-teh nudimo intenzivno vadbo ter poskrbimo za njeno ohranjanje voluminoznosti.Mišice so okrepljene in zmogljivejše, še posebej pa je pomembno, da ne degradirajo.

Estetska stimulacija

Lepo telo je telo z prijetno izklesanimi mišicami, kar pa pogostoma ni mogoče doseči samo s telesno vadbo.

Tako lahko s pomočjo Compex Vitality elektrostimulatorja dosežete oblikovanje mišic, učvrstitev mišic, preoblikovanje mišic, oblikovanje zadnjice, oblikovanje trebušnih mišic, kaloriliza, adipostres, elastičnost.
 
Fitnes stimulacija

Z vadbo z elektrostimulatorjem dosežete reaktivacijo mišične mase, proces aerobike je lažji ter bolj intenziven, prav tako pa poteka tudi izgrandnja mišičnega tkiva.


Pred uporabo izdelka je nujno branje navodil!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Koliko beljakovin torej potrebujemo?

Strokovnjaki svetujejo en gram na kilogram telesne teže. Če tehtate 68 kg, potrebujete 68 g beljakovin. Natanko toliko pa bi dobili, če bi bil vaš dnevni jedilnik sestavljen takole:

• žita s skodelico nemastnega mleka za zajtrk,

• tunin sendvič s polnozmatim kruhom za kosilo,

• srednje velik piščančji file za večerjo,

• skodelica vročega kakava iz nemastnega mleka pred spanjem.

Kot vidite, to ni ravno veliko mesa, toda iz nekega razloga ženske, ko se starajo, uživajo vse manj beljakovin. Približno 10 do 20 odstotkov žensk nad 55. letom dobi manj kot 30 g beljakovin na dan - tudi če jedo veliko hrane.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Compex Compex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja